min fredag! :D
hej! :)
igår åkte jag in till borås vid halv 12 för en fika på viskan med fridaS och kom inte hem förens 12 på natten. alltså 00.00. haha! det var inte planerat, mycket spontant hände, men åh vad jag älskar spontana saker! vi satt iaf & fika och planerade inför hönö (som är om bara en vecka!!!!) sen kom vi på att vi ville besöka fina fanny som bor i borran! sagt & gjort, vi åkte hem till henne på lite jordgubbar/grädde/glass/socker så himla gott! satt & snackade en massa med och fick frågan om vi ville grilla med henne. och vem tackar nej till ett sånt erbjudande? så vi blev dessutom bjudna på en riktigt god middag. snälla fanny! :) & så spelade vi zatzy, alla tappade greppet om den omgången haha. vi satt mest & pratade. trots att jag var den enda som fick zatzy (på sista slaget, i ettor) kom jag endå sist. då kanske ni förstår hur dålig jag var den omgången. haha!
 

sen åkte vi iaf hem till olsfors och jag gick hem till fridaH & träffade hennes nya kille. vi låg mest och pratade om allt möjligt, haha! jag blev kvar där till typ fem i tolv då jag gick hem & gick och la mig. men hade iaf jätte roligt hos frida, va mysigt!  och dom var så söta, en perfekt kille för frida!
så, som ni förstår hade jag en jätte bra fredag igår! :D
idag ska jag sticka till gymmet & sen bara chilla här hemma, ska va själv hemma så min frida kommer över & sover här. mycket bra, tycker jag! :D
kommer bara prata hur mycket som helst, det är nice! :)
blir en perfa lördag helt enkelt!
vi hörs under dagen my friends! :)

pusspusspuss <3
& mer jobb ändå :D
HEJ ALLIHOPA!
idag kommer jag ha en dag bestående av jobb, först på leksakshuset i fem timmar & sen på gymmet i 2 timmar. jag hade tänkt att träna efter det, men vi får se! ;)
kanske tar bussen in till borås & kollar loreen, men ja jag får helt enkelt se vad jag känner för under dagen.

jag saknar rom något sjukt, älskade älskade stad! <3
 
nu ska jag nog hjälpa molly att göra sig iordning & sen ska jag göra mig iordning! :)
pussss
 
 
 
jobb idag igen:)
hej! :)
ojdåå, inget bloggande igår.
just nu är molly hemma hos oss, så därför är det fullt upp hela tiden!
igår började jag dagen med gym, sen åkte jag hem & åt lunch, va lite här hemma och sen åkte jag till bollebygd & jobbade några timmar. direkt efter jobbet var det fotbollsträning, så vart mycket att göra! :)
 
 
idag ska jag först ut på utflykt på ett berg med molly, då vi ska äta smörgås! haha så söt :)
sen ska jag åka och jobba i bollebygd idag igen, så kul! :)
och så tänkte jag träna på gymmet efter jobet & sen va hemma och mysa med molly & mika.
vi hörs under dagen förmodligen,
 
pussssss <3
 
 
hej