trött men ack så glad
världens tröttaste, men nöjdaste felica gå och lägger sig nu! har haft en helgrym fredag och fått jättejätte bra saker, perfekt! :) imorgon är det konfa lördag och jag måste sova nu, så att jag överhuvudtaget orkar upp imorgon. skriver mer imorgon och visar bild på allt jag fått osv.
 
pusssss <3
finaste födelsedagen
denna dagen har varit SÅ bra, är väldigt väldigt glad. som jag sa innan, mina fina vänner gjorde dagen bra&rolig i skolan och när jag kom hem ordnade mamma, pappa och pontus det riktigt mys för mig. bästa familj! hela dagen har det dessutom kommit in grattis på både sms och facebook av fina människor, det känns bra att folk kommer ihåg mig. (om det så är fb-påminnelsen eller inte..)
lite mys bilder sen ikväll:förutom att det var min födelsedag, så har jag fått riktiga advents/jul-känslor nu! det är så underbart. igår fixade mamma och mormor med ljusstakar hit och dit, nu är det riktigt mysigt här hemma. känner hur lycklig man blir i hela kroppen när det är tända ljus överallt och bara mysstämning! åh<3 hade ett väldigt fint och mysigt samtal med familjen också då vi pratade gamla minnen, mamma och pappa berättade massa roliga saker som jag inte minns något av, för att jag var så liten. även pontus hade en hel del kul att berätta (tro det eller ej, hehe). kollade dessutom på skidskytte på tv, och bara det säger ju sitt. för mig är det verkligen ett tecken för vinter, hehe. det har också snöat idag, inte mycket, men ändå. det är de lilla som räknas. skulle nog vilja ta och säga att det har varit en perfekt födelsedag!!! tack alla, alla, alla som har gjort min dag så underbar, ni är bäst!
imorgon blir också en riktigt bra dag, släkt kalas! wiho, underbart! :) <3 att det dessutom är fredag skadar ju inte, kommer ha en jätte mys helg, det är ju första advent och allt! grymt!

nu ska jag sova, 
puss&godnatt bästa ni! <3
jag är 16 år, 16 år, 16 år idag!
hipp hipp hurra, idag är det min födelsedag! 
och jag har haft en riktigt fin och bra dag, alla är så snälla och söta, fina fina vänner.
och fina familjen, va uppe och sjöng tidigt imorse & gav mig paket! är så nöjd och glad. 
snart kommer pappa hem med kina mat så otroligt gott och så ska vi bara mysa hela kvällen, jag & familjen. 

16 åriga felicia, känns mycket bra!

imorgon ska jag firas ännu mer, då släkten & vänner kommer. det kommer bli en riktigt mysig och fin dag, snacka om kul! jag skriver mer senare, för nu är det mysdags med familjen.
 
pusspuss