lite lov änsålänge
tänkte uppdatera lite om lovet änsålänge. min måndag vet ni redan om hur den var, så vi hoppar direkt till tisdag. jag åkte in med mina kära bollebygds-vänner till borås, fint det där. Vi spelade laserdome, var faktiskt riktigt kul, även om tjejerna av någon anledning förlorade mot killarna ganska så jätte stort. men som sagt, riktigt kul var det att spela & träffas igen. träffade även tovas pojkvän för första gången, var också mycket trevligt. (& på tiden) haha. sen åkte jag hem och åt tacos och myste med familjen. åkte sen till bollebygd för att träffa gänget igen, vi hade lite spontan filmkväll. såg på paranormal activity 3, alltså så galet. var sjukt läskigt, men är ändå stolt över mig själv, haha. skrek inte så farligt mycket ändå.... hehehe! såg sedan en komedi, bra för att förtränga skräckfilmen. alla andra sov ju hos sina pojkvänner eller åtminstonde i bollebygd, medan jag tog bussen hem & gick hem i mörkret. haha, lite läskigt men jag pratade med fina olivia i telefon, så det gick bra ändå! ;) 


skräckfilm!

molly har vart här ett par dagar, vi spelade gitarr bland annat! 

och bara busade/myste <3<3<3

fina tjejerna <3<3<3
 
och idag då, har jag vart inne i borås & ätit thai med mina tjejer ifrån klassen. så mysigt, alltid lika kul att träffa dem, haha! underbara vänner!
vad som händer ikväll vet jag inte helt ännu, kanske drar till bollebygd för att träffa gänget igen. vi får se hur det blir! :) 
 
pusspusspussss 
mysdag!
åh va skönt med lov. helt jätte fint! har som sagt vart hos tandläkaren, vart i borås & ätit thai, vart i bollebygd & hängt lite med P, jobbat på gymmet & hela denna dagen avslutade jag med godis och high school musical mys med pontus, mika och hennes ale-tjejer! galet bra. imorgon är de laserdome med olivia, frida, tova, anton, victor, linus och david. ska bli sjuuuukt roligt! saknar mina vänner, så de kommer bli så bra! 

åh sakna sommaren <3
 
elfsborg vann idag, så sjukt sjukt sjukt underbart!!!! <3 har beställt biljett till mjällby nu, bussresa och allt. stabilt! nu går vi får SM-guld!
vi ska vinna, vi ska vinna SM-guld!!!

pusspuss
första lovdagen!!!

har vart hos tandläkaren med mika & molly, vi hade perfekta tänder fick vi höra! det ska jag & mika fira med thai på golden elephant med mikas ale-vänner! sjukt bra, PUSSPUSS<3