BackOnTrack
Hej fina! 
Här har det vart tyst ett par dagar, jag har för det mesta hängt i råddehult med världens goaste konfirmander. Så himla bra! Vi har gjort sjukt mycket kul och detta läger har vart hur bra som helst. Är så glad. Har grymt mycket bilder och ska försöka fixa något inlägg om detta. Nu är jag i skolan, kulturveckan är kommen och det är grymt! Ikväll är det kortege och sedan får vi se vart kvällen tar oss. Är redan sjukt trött och kan bara tänka mig hur det kommer byggas på under veckan. 


Haha, någon gång igårkväll hände detta....
 
Jag skriver när jag kan igen, just nu är livet på topp. Wiihoo :D
PUSS
mot lägret
Åh jag har inte tid att skriva detta egentligen men gör det ändå :) Slutade skolan vid elva idag, stannade och pluggade med Gabe och Linnéa och sen kom Olivia&Tove så gick vi och käkade lunchbuffé på Golden. Sjukt gott. Satt där länge och åt&åt&åt och pratade&skrattade massor, vilka bra tjejer det är! <3 Nu är jag hemma, ska skynda mig att packa, för har inte packat någonting än och typ förbereda mig inför konfalägret. Ska vara på Råddehult om en och en halvtimme. Wiho, att vara ute i god tid var det ja, Felicia. Förra årets konfaläger var också på råddehult!!

Hade en mysig andaktsplats!

Och det var mycket fint väder, riktigt sommarväder. Hoppas det blir det denna helgen också, det ser ju fint ut nu iaf! :) 
 
Helgen kommer bli jättebra, kommer bli mycket lek och skoj, men ska även försöka hinna med lite plugg emellanåt också.. Jag hör av mig när jag kan! PUSS&KYSS<3 
all together lovely
Hola amigos. Idag är jag inte riktigt lika arg som igår. Haha. Nationella gick jättebra och vi fick nästa lektion inställd=4 timmar hål, så åkte hem och pluggade och åkte sedan in till Borås igen med mamma och moster, åt lunch på young thai, hur gott som helst! Åkte sedan tillbaka till skolan och hade matte och idrott. Hem och iväg på träning. Fullt upp som vanligt på torsdagar! Gick inte så bra på träningen, men är ändå på bra humör nu. Är glad att det är fredag imorgon, konfaläger hela helgen är planerat. Ska bli riktigt gött! 
Vi hörs imorgon innan jag åker på lägret förmodligen, massor att göra innan dess men aaa ska försöka hinna. Sen hörs vi så gott det går under lägret. PUSSOCHKRAM OCH JÄTTE MYCKET FÖRLÅT ATT JAG INTE LÄGGER UPP NÅGRA BILDER. <3