fullt upp denna lördagen
Idag har jag haft fullt upp, jag vaknade och var himla sjuk/förkyld. Det suger verkligen. Dock skulle jag hjälpa Pontus och Amanda att flytta, så det var bara att gå upp och käka lite tabletter och sen var man inprincip fit for fight. Eller aa, typ. 
 

Vi kämpade och städade och grejade med flytten och sen blev vi himla hungriga så då fick vi beställa pizza. Den låg ca 2 min ifrån lägenheten, känns som den lär vara välbesökt! 

De köpte en så jäkla fin soffa som vi efter mycket slit fick in i vardagsrummet, så jag fick provligga den. Åh vad jag kommer sova här mycket i höst, kommer älska det. Så himla fint och mysig lägenhet så att jag dör, men bäst av allt är ju de underbara människorna som kommer bo här! Hihi, tänk att få åka hit och träffa mina favoriter efter skolan då och då. Det känns himla spännande och fint! 

När vi hade vart där i många timmar åkte vi hem och när jag kom hem var Frank the legend hemma! Har nog inte träffat han på minst en månad, så konstigt. Hur som, han har kämpat på och håret växer och växer på honom. Min idol den killen alltså! ;)

Jag köpte glass att trösta mig med, då jag är sjuk. Det var gott, även om jag inte känner smaken sådär jättemycket. Haha, tog mig ca 3 godisbitar att inse att det var jag som var sjuk och inte godiset som var smaklöst. Haha! 
 
Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten och fixa, sen ska jag bara försöka friska till inför den kommande veckan. Har btw haft väldigt mycket mer besökare här idag, mycket kul! Hihi hoppas ni gillar något ni läser. 
PUSSSS
 
årets klädval, so far

I januari älskade jag min halsduk väldigt, väldigt mycket. Det känns som det var en evighet sen denna bilden togs.

I februari körde jag fin-skjortan en dag!

I Mars var det fortfarande kallt och jag använde min FUCK cancer tygpåse för första gången och sen den dagen jag fick den har jag använt den inprincip varenda dag. För den är så fin och har ett viktigt budskap. (ser ni förresten hur mörkt mitt hår är?!)

I april ville jag vara fin i klänning. 

Maj var en underbar månad, som alltid. Såhär gillade jag att gå omkring under de ännu lite kalla maj-kvällarna!

En till ifrån Maj, bara för jag tycker om den så mycket. 

I Juni blev det tidigt sommarlov och jag var på Håkan i Göteborg i dessa kläder. 

Juli kom och det var sommar och jag var så himla glad och lycklig.

Nu är det augusti, sista dagen ifall vi ska vara exakt. Nu taggar jag hösten och massa fina, tjocka, mysiga kläder att ha på mig. SÅ himla nice!
 
KRAM
 
Före-Efter, TACK Soffi<3

Idag efter skolan var det dags för mig att klippa mig & slinga det ljusare. Det var liksom ett måste, då mitt hår hade blivit så himla risigt. Här är en före-bild!

Här är en "under-tiden-bild" haha, stackars Sofia som fick kämpa med mina tovor. Skickade i alla fall denna bilden till Mikaela och hon svarar: "ååh, vad fint! ska du göra dreads?" Haha, orkar inte med henne...

Här är efter bilden. HUR snyggt som helst. Riktigt fin färg så jag är himla nöjd. Dock tycker jag det är sååå himla kort, mår typ dåligt. Tröstar mig dock med att det snart växer ut igen och att det ser mycket finare & frächare ut nu. Jag bytte ifrån vanlig mittbena till snebena och lugg, så det är helt annorlunda. Måste vänja mig vid detta, men det är absolut bra med en förändring & att jag får lite mer "frisyr" liksom! Så, även om jag tycker det känns konstigt med luggen och tycker det är jobbigt kort, så är jag ändå sjukt nöjd då jag vet att det är mycket snyggare nu och jag bara ÄLSKAR färgen.
 
Nu ska jag sova, imorgon ska jag hjälpa till att flytta. Så spännande!
KRAM