glad, mycket, glad, mycket
HEJ!
Skolan tar upp så.himla.mycket.tid just nu! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Men nu är jag i stadsbiblioteket och pluggar, blir så glad när jag märker hur högen med saker att plugga på minskar. Jag vill hem nu. Väntar på mamma och pappa, ska åka med dem. Så är väl snart hemma. Trots att jag har sovit riktigt dåligt hela veckan, så har jag varit på så himlans bra humör hela veckan. Trots att jag inte alls borde vara det, med tanke på sömnbristen och allting i skolan. Men jag är tackar och tar emot. Man ska inte klaga när man mår bra, även om jag tycker det är lite konstigt. Men sen kommer jag ju på att jag är konstig. Så då är väl allt som det ska vara, i alla fall. 

I kyrkan i helgen hittade jag typ världens finaste bild. Ville bara ta med den hem. Vill fortfarande åka dit och hämta den. Men, jag kan ju inte bara ta. Så får nöja mig med att se den såhär och det är ju också fint. Inte så dumt!
 
Nu hörrni, ska jag packa mina saker och bege mig hemåt. 
pussochkram 
Fint
gick som sagt ut på promenad med pim & evelina igårkväll, var ganska underhållande att se pim & mojje, haha. men det gick bättre än förväntat, så det var kul! var hur jäkla fint som helst, solnedgång och allt. :) tyckte det var riktigt jobbigt att jag inte hade systemkameran med mig, för var underbart fint. menmen, iphonen fick räcka.. 


vi gick mot hultafors och när vi vände oss om såg vi det här. 

vilket jag tyckte var väldigt fint

så stannade och fotade mest hela tiden

men tillslut kom vi ut på sjön, var riktigt nice alltså!

pim är en livsnjutare

haha bästa pimis, mörk bild men endå

eve&pim

haha kvaliten på denna alltså.. hahaha 

mojjeboy var ju också med

evelina hade stavat fel... 

så jag fixade till det

Pim var ganska trött efter promenaden

Och jag fick jättegod mat av Evelina!

Hade alltså en grymgrym eftermiddag/kväll. Nu ska jag ha en bra onsdag. PUSS


mellis
äter lite mellis nu och sen ska jag ut & gå med evelina, för träningen blev inställd. så ska försöka få gjort lite jobb/plugg idag. denna veckan i skolan är inte så farlig, men kommande vecka blir skitjobbig. 
min goda mat som alla var väldigt intresserade av att se... hahaha
 
puss&hej&hopp