me&m
Är hemma i Olsfors nu efter ett jättemysigt påskfirande! Är en aning trött men har inga direkta planer inför resten av dagen. Mikaela vill dock till gymmet, så åker väl med trots att det egentligen är min vilodag idag, haha. Vi får helt enkelt se vad jag gör idag, men jag vill ha hunnit byta bilder på min gaderobsvägg, lyssna på fin musik och ta det lugnt innan jag går och lägger mig. Åh jag blir helt glad av tanken på att jag har ett helt lov att göra vad-jag-vill! 


Min favorit! 


 
Känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst, haha. Men det goa är att det spelar ingen roll om jag gör det, för det är ju ändå lov. Haha! 
puss
påskmiddag
Som sagt, vi är inte som alla andra. Så vi bojkottade den traditionella påskbuffén och körde på grillat istället, hundra gånger godare om jag får säga mitt. Vi åt dessutom klockan 8 och nu, lagom till midnatt äter vi efterrätt. Så goa är vi! 


Sallad!!! 

Mys

Far & jag! 

MAT

Älska mat

Men vi körde ett lite påskbuffé endå! 
 
Nu ska jag fortsätta mysa! PUSSochKRAM
Påskpromenad
GLAD PÅSK!
Jag började min dag med två jobbiga träningspass på gymmet med Sofia och sedan drog jag med familjen ner till Nödinge och kusin-familjen. Har har vi umgåts hela dagen, släkt och vänner. Så himla mysigt och skönt! Vårt gäng är lite som vi är, vi går år efter år på tipspromenad och även i år. Det roliga var att vi gick typ i två timmar, och sen när vi är hemma igen avslöjar Steffe att det är exakt samma frågor som förra påsk. Haha, så jäkla roligt. Ingen hade misstänkt någonting.....

Fina syster

Nästan alla! 

Molly var påskkärring dagen till ära och höll i pim! 

söta du!

<3<3<3

Bäst moster hittade jag i skogen

Bakom ett (två?) träd! 

Och Molly hittade en grotta typ!

Den här bilden är så skön!!!

Mina favoriter! <3

Bästa!
 
Nu ligger jag och kollar på SATC2, så himla sköna. Älskar den filmen! 
PUSS&KYSS&KRAM