fredags
Det är fredag.
Det är sol.
Jag slutar 12.
Jag ska äta thai till lunch. 
I eftermiddag ska jag träna med eve&tova. 
Ikväll ska jag grilla hos tova. 
Åh livet är förjäkla bra just nu! 
 
 
 
Mammas odlingar
Jag har haft en lång men bra dag i det stora hela. Vi gör inte mycket vettigt på lektionerna just nu, verkligen en känsla av att sommarlovet är nära. Har bara 1 inläming kvar, den är stor dock men det ska jag nog klara av. Den ska lämnas in på lördag och när det är gjort, ja då ska jag njuta av att inte ha något alls kvar. 

Nu ska jag berätta om min duktiga mamma. Hon håller på och odlar ute på trädgåren! 

Jag är inte helt hundra på vad hon odlar i år, men tidigare år har det varit rädisor, morötter, jordgubbar, rabarber och massa sånt gott. 

Hon är så duktig och det är så mysigt när vi har vår egna lilla odling ute på tomten.  Bara sticka ut och hämta till frukosten typ. Himla nice!

Jag hade önskat att jag hade tyckt sånt här var kul jag med. Det är ju kul och gott att gå och plocka och äta det, men det är jobbigt att odla allt. Kanske ändrar mig när jag blir äldre, annars kommer säkert mamma hem och fixar med mina odlingar när jag blir äldre, haha. 

Rabarber har vi i överflöd just nu, alltså det är så himla gott. Och jäkligt mysigt att kunna gå ut och bara käka. 
 
Hihi, nu ska jag sova. Imorgon är det fredag och jag ska ha en helt underbar helg. Puss&kram! 
fin onsdag mitt i veckan
Hej! Idag efter skolan bestämde jag mig för att åka med mamma & pappa ner till Mölndal, till farmor och farfars grav. På vägen ner pratade vi släkthistoria, mest på mammas sida. Tycker det är så mysigt att prata om mitt "ursprung" släktens äldre generationer, så himla intressant. 


När vi kom ner till Mölndal åt vi på Frank's, för det gör man alltid när man har vägarna förbi Mölndal nämligen. Här har pappa ätit sen han var barn, tycker det är så himla häftigt att det fortfarande finns kvar. 

Sen åkte vi till kyrkogården, pratade lite om Mölndal och allt pappa har gjort här. Jag tycker det är så intressant och jag kan inte låta bli att tänka på hur livet hade blivit ifall mamma och pappa aldrig hade flyttat upp hit till Olsfors. Det hade varit så annorlunda, åh gud det är verkligen att tänka på något som man aldrig kan svara på, så himla konstigt men kul. 

Tycker kyrkogårdar är himla fina platser. Denna i Mölndal är den jag "hängt" på mest. Det är så spännande, intressant, sorligt och vackert på denna platsen. Så otroligt många historier finns att hämta här, om alla döda, om alla deras anhöriga och alla som någongång har besökt platsen. Fint!

Alltid när vi är på graven, går jag och pappa och kollar på "barnen". Där barn ligger begravda. Det är så himla galet, jag kan inte riktigt förstå. Men det är himla fint och det är lite som en tradition att vi gör det, kollar till de små barnen som inte riktigt hann känna på hur livet är. 

Farmor&Farfars grav med Pim jämte. Så fin bild! Som ni ser dog farfar tre år innan jag föddes och farmor när jag var cirka ett halvår. Det är så konstigt. Jag saknar dem inte, för jag minns dem inte på något sätt. Men jag saknar att ha en farmor och farfar ändå. Nu, när jag blivit äldre och blivit mer intresserad önskar jag att jag hade haft en farmor och farfar att åka till, så hade de fått berätta allt de vet om livet. Nu får jag istället be mamma och pappa berätta saker om farmor&farfar. Jag hade velat få chansen att lära känna dem. Det är så jäkla tråkigt att jag inte kan få det. Fast samtidigt är jag ibland glad på ett sätt att de dog innan jag hann få något starkt minne av dem, någon fin relation för då hade det varit tusen gånger jobbigare att de inte finns kvar hos oss, då hade jag saknat dem som personer men nu saknar jag bara en farmor och farfar. Äh, tusan jag önskar att jag hade haft möjligheten att få en egen uppfattning av dem, men livet är livet och nu är det som det är. Jag är istället så galet glad och sjukt tacksam att jag har en helt underbar, grym familj som jag älskar och som älskar mig hur mycket som helst. Men farmor och farfar, ni ska veta att jag tänker på er. Jag undrar om ni har koll på mig, ifall ni är stolta över den jag är. Jag hoppas det. 

PUSS vänner.