första lovdagen
Välkommen vecka 44. 
Höstlovet. 
Veckan som börjar med en galet hostig Felicia som äter halstabletter mest hela tiden och inväntar orkanen/stormen(?)  som ska komma ikväll. Att vara halvsjuk på höstlovet är ingen hit, men samtidigt är det skönt att inte missa saker i skolan + att vädret passar perfekt med hur jag mår. 


Idag måste jag tyvärr lämna huset och ge mig ut på äventyr. Typ. Ska till bollebygd och göra lite ärenden, herregud låter ju som en vuxen. Speciellt när ärendena gäller att gå till banken, hämta ut paket, handla och gå till tandläkaren. 

Det lär ju inte bli det roligaste jag har gjort i mitt liv, men det är okej ändå. Sånt som är bra att få gjort. Och det är ganska skönt att göra allt på samma dag.

Ikväll ska vi ha ljusparty här hemma. Alltså hur grymt eller? Mysigaste vädret att ha ljusparty i ju. I helgen ändrades ju klockan, och nu är det verkligen vintertid känner jag. Så himla mörkt så så så så tidigt på eftermiddagen. Tur att jag tycker det är mysigt då, så länge man slipper gå ute helt själv. 
 
Nu ska jag strax ta bussen till Bollebygd. 
PUSSIS 
 
ko-kväll
Igår var jag på ca bästa 17års festen någonsin. Tova fyllde 17 och vi firade henne med maskerad, så himla gött!


min bästa vän och jag bestämde oss för att vara kossor, här är vi hemma hos victor och fixar oss det sista innan vi ska bege oss till tova! 

hos tova var det först middag och massa trevligheter med några av hennes närmsta vänner, var så himla kul att få träffa dem när man bara har hört om dem så himla länge. 

och senare började vi förbereda oss inför kvällen, folk började droppa in och alla hade sjukt fina utklädnader. tyvärr tog jag ca 0 kort på alla andra, men kan lova att det var den lätt bästa maskeraden ever!

alltså det här med att vara ko var tydligen populärt bland alla andra, lite statistik ifrån min ko-kväll:
antal gånger någon drog i mina spenor: ca 73 gånger typ
antal gånger någon sög (?) i mina spenor: 4 gånger, varav 3 av dem var av samma person
antal gånger någon sa "jag älskar din dräkt": utan tvekan typ 14 gånger, även här sa samma person det flera gånger
antal gånger vi lurade folk att jag hade sytt ko-dräkten själv: typ 7. är rätt nöjd med att folk trodde på det med tanke på mina sy-kunskaper. (den är dock hemmagjord, fast inte utav mig)
antal gånger någon ställde frågan varför i hela fridens namn jag har två ko-dräkter hemma: 3-4 gånger och svaret på den frågan har jag inte, haha. 
det var en kväll med huset fullt av änglar, djävular, töntar, poliser, sjuksköterskor, grease-paret, hippies, militärer, tjuvar, cowboys, romer, man i kroppsdräkt och kossor då, såklart. en helt klart minnesvärd kväll, riktigt rolig! får bara tacka tova för detta, hon är bäst!

pussisar
om sånt som inte får hända
Jag läser på en blogg om en katt som har dött, katten blev 15 år och allt var himla sorgligt, som alltid när man tvingas avliva sitt djur. Men han var ju ändå gammal, tänker jag. Jag tänker på när vi avlivade lufsen, den hemskahemska dagen och gråter lite till.

"varför gråter du?" säger mamma när hon kommer in i rummet
"för jag läser något hemskt" svarar jag medan tårarna rinner ner för kinderna
"men läs inte då om det är så sorgligt och du blir så ledsen" svarar hon
"varför inte, mamma? livet är ju sorligt och hemskt och man blir ju så ledsen" svarar jag och läser lite till

den här lilla killen har myst med mig hela dagen idag när jag legat hemma, och han har faktiskt myst med mig varenda dag jag behövt det i hela hans liv. som om det vore hans livsuppgift ungefär. det gör mig glad!

och sen tittar jag på min katt som är 13 år, vars syster dog i veckan och tänker att fan, någon gång kommer han behöva dö också. han börjar med bli gammal nu, även om jag inte vill det. och då gråter jag lite till, min finastefinaste katt. 

nu ska jag åka och köpa lite gott inför kvällen, som jag ska spendera i soffan med en bra film. (medan mamma och pappa är på resturang, och mikaela är och firar sin 4-årsdag med frank på en annan resturang) men vet ni va? jag har det lika bra i soffan som på resturang, känner jag ikväll. 

Puss på er.