sjuk
Hello friends. Idag är jag sjuk. Vet inte hur jag ska beskriva det riktigt men låt mig säga såhär: feber/seg/huvudvärk/trött/konstig. 

Det har resulterat i att jag legat i sängen inprincip hela dagen (till klockan fyra då jag duchade och lagade mat, sen gick jag och la mig igen). Hur som helst. Jag har börjat kolla på how i met your mother igen. SÅ himla bra.

Älskar denna serien, och känner mig inte ensam at all när man ligger helt själv hemma. Hehe!
Nu ska jag kolla några till avsnitt innan jag slocknar. 
 
PUSS
 
fin söndag
SÖNDAGSÖNDAGSÖNDAG.
Jag tror ta mig tusan att söndagar är en av mina favoritdagar. Det är mycket småfix, det är plugg och jobb och grejer som ska göras, men samtidigt är känslan oerhört skön när man är klar med allt! 
Jag fick min finfina vän Hanna på besök och vi skulle plugga och äta lunch. 

Hanna älskar lax och pesto, och vem är jag att inte tillgodose Hannas behov! <3

Vi hade dessutom grönsaker i ugnen, alltså det var så himla gott. 

Sen åkte vi till gymmet, jag skulle jobba men i början av passet var det inga barn där så jag vi pluggade. Det var ändå duktigt av oss, dessutom åt vi denna chokladen. Den var himla god alltså!
 
Nu är jag hemma och ska äta middag, laga lunch inför imorgon och sova. Det blir nice! 
PUSSSS
 
FREDAG

I fredags var det jäkligt fint när vi satt på bussen till skolan. Jag var för övrigt sjukt trött denna dag. Mådde inte helt okej och alltså min tå gjorde galet ont.  

När jag kom hem drog jag på en lyx-lunch! Mycket god sallad. 
 
Sen fortsatte dagen och jag hade tacomys med Mika och Frank. Väldigt gott och mysigt som alltid, men var så himla dålig och trött så gick och la mig oerhört tidigt. 
PUSS