ö-rike dag 2
Tillåt mig presentera dag två: 


När vi vaknade denna söndag var vi taggade och så kollade vi ut genom fönstret och så försvann allt. Typ. Nej inte riktigt så, men jag kan säga såhär: man blev inte mer taggad av att det regnade. Hursomhelst, molnen var jättelångt ner så det var coolt.

Vi åkte buss till backen och det regnade en hel del. Vi hade vår första morgon-andakt och det var fint. 

I backen hade vi "tur". Eller nej. Det gick riktigt dåligt första åket, alltså verkligen dåligt. Värsta åket jag någonsin gjort, det var "mjölk" ute. Helt vitt, man såg ingenting. Vi åkte trots det upp till toppen och det var SÅ mycket nysnö så backen kändes opistad och ja, det var hemskt. Det kändes som puckelpist och när vi kom upp dagen efter så insåg vi att den hemska "backen" vi hade åkt i var svart och vi hade åkt rätt mycket off pist (det var alltså så dåligt väder att man inte ens såg skyltarna och sånt!). GALET men vi överlevde. 

Såhär glada på ett ungefär var jag och Tove när vi kom tillbaka till pensionatet. Kvällen var likt alla andra väldigt mysig, middag, möte och häng. Mycket trevligt! 
 
PUSS
ö-rike dag 1
Nu imorgon är det kulturvecka och det är SÅHÄÄÄR fett! Det innebär dock att jag inte kommer ha sådär jättemycket tid över till att blogga och sånt, men jag tänker att jag slänger in ett inlägg eller två ifrån mobilen varenda dag. Men det kan ju hända att jag glömmer det eller har fullt upp med att bara njuta av livet och för att ni inte ska bli sysslolösa (haha) så tidsinställer jag inlägg med bilder ifrån min vecka i Österrike. Och för att vara snäll så:

Första dagen i Österrike presenterar jag hääääär: 

Resan ner gick jättebra så vi var där nere alldeles "för tidigt" så vi fick en massa tid över i Mayrhofen där vi gick omkring och kollade lite, köpte liftkort, Evelina och Tove köpte pizza och vi bara njöt av att vara framme och få sträcka på benen. Tror vi alla var ganska imponerade av naturen, åtminstone var jag det. Det var höga berg och gröna träd och ja, det var himla fint. 

Här ska Tove agera fotograf. Jag säger inte att hon är dålig på något sätt, verkligen inte. Jag säger bara att hon missade fokusen på oss en aning. Bara en aning. Annars, jättefin bild! BRA JOBBAT Tovelito! <3
Hur som helst, tillslut fick vi komma till pensionatet och vi fick rummen tilldelade och jag och Evelina lyckades komma först upp till vårt rum och knep dubbelsängen. SÅ HIMLA NICE! Här är vår kvällsutsikt ifrån vår balkong, det var rätt nice. På kvällen hade åt vi vår första middag där och sedan hade vi kvällssamling, men mest taggade vi alla morgondagen, som skulle bli den första i backarna. 
 
PUSS
livet är en fest
Idag är det fantastiskt väder och jag solar, pluggar och bara har det bra. Har vart med Mikaela vid sjön så hon har badat (galen!) och snart ska jag iväg till bollebygd och ikväll ska jag spela gitarr i kyrkan. Finfin söndag! Nästa vecka är det kulturveckan och jag är taggad som tusan! ✊
PUSS