årsresumé april
 
APRIL: 

April var också en himla bra månad. Hann med tuuuusen saker typ, känns det som nu när jag tänker tillbaka! 
 
Det var en månad fylld av kattmys. 
Men också månaden då säsongen drog igång och jag var på arenan för att kolla på lite fin-lir. 
Hängde med dessa två, Frida och Tova! <3
Och denna fantastiska! Hade sleepover och åt en världsgod frukost. Bra tjej den där Evelina! <3
Var med släkten ett tag. 
Och innan jag visste ordet av det så var det påsklov och jag var påväg till Österrike med bland annat dessa tre snyggingar. 
Vi hade en helt fantastisk vecka där med massa skidåkning, skratt, andakter, häng, mys och snack. Det ägde! Vi hann med att besöka Italien och ja, det var en helt grym vecka. 
Vi hann hem lagom till påskafton och den firade jag med mina favoriter i Svenljunga, det var en bra kväll trots att jag var trött efter fleeeera timmar i en buss. 
Våren började smyga sig på i april och vi började använda vår altan desto mer, och jag älskar det! SÅ MYSIGT att umgås hela familjen. 
Jag åkte till Falkenberg med dessa två för att se på Elfsborg, också en fin dag. 
Sen blev det vår på riktigt och vi picknickade i stadsparken, älskar att vi gör sånt mys.
En fredagskväll satt jag vid sjön med några vänner och hade en fantastisk kväll. 
Bland annat denna. Fy vad gött det var. Blir glad av tanken att kunna sitta ute en hel kväll utan att frysa ihjäl, dessutom är det någonting magiskt med dessa första sådana kvällar på året, det känns så otroligt fint att äntligen kunna göra sånt. 
I slutet av april började kulturveckan och det var så galet roligt! Här är jag och lenny peppade på livet en kväll! 
Och en dag var jag utklädd till kossa en hel dag i skolan. Konstigt men kul. 

April var alltså riktigt bra. Det brukar vara så, månaden då våren smyger sig fram. Det var så fint för när vi kom till Österrike så var det alldeles grönt utomhus och jag blev så otroligt lycklig för ett tag under den långa hösten/vintern förra året så vågade jag knappt tro på att det skulle bli vår igen. Men sakta men säkert efter att vi kom hem ifrån Österrike så började även våren smyga sig fram här i Sverige och jag var så himla glad och lycklig när jag tänkte på att jag hade hela sommaren framför mig. Åh, fin månad det där alltså. 
 
PUSS 
 
 
Årsresumé, mars
MARS:  
 
Mars måste varit den mest händelserika månad detta år, jag gjorde så himla mycket. Det var galet, men så otroligt kul! Heja mars, fin månad att minnas. 

Så, mars. Hittade denna selfie i arkivet så tänkte visa den men insåg att jag inte har något vettigt att skriva till. Aja, så kan det gå. 

I början av mars fyllde Molly 8 år så vi var på kalas hos henne! <3 

Annars började månaden med att jag var jättesjuk (igen, haha!). Åkte in på röntgen, vårdcentralen, akuten osv men de hittade inte så mycket. Kroppen sa ifrån helt enkelt.

Plötsligt strejkade mina ögon en dag, vilket var rätt kul för jag fick en snap av en kompis som skrev "pluggar så ögonen blöder" och då tyckte jag det var lite roligt att skicka denna bild tillbaka, liksom inte direkt var en väntar sig kanske, haha. 
När jag blev frisk på riktigt var det snabba puckar, jag fotade modevisning, pluggade ikapp en massa. 

Var på handbollscup med this two och laget, såklart! 
Hängde några lediga dagar nere i Nödinge och hade det bra.
 

Jag åkte till spanien en vecka med sjukt sköna bäckängselever och bodde i en spansk familj. En galen vecka, men så sjukt himla bra.

När jag kom hem åkte jag direkt på skrivarläger med klassen. Annars pluggade jag resten av tiden, himla fin månad ändå måste jag säga. 
 
PUSS
 
årsresumé februari
FEBRUARI: 
 
Hade en helt sjukt galet bra fredag i februari, kan varit bland de bästa i år. Så himla maxad, massa bra på samma dag. Det var fredagen innan lov, jag fick hänga med FridaH en heeel kväll, vi såg på Maggio i Scandinavium och det var så sjukligt grymt, Håkan kom och gästspela och då trodde jag att jag dog.
Som om att detta inte vore nog fick jag dessutom ett besked om att jag hade fått en plats med till spanskautbytet som bara låg en månad fram i tiden. Det kändes så otroligt bra!
 
Blev sådär jättesjuk IGEN, men var ändå hoppfull och glad. rots att jag var fett sjuk så höll jag på med massa saker, fattar inte hur jag orkar. Kyrkan hela helgerna, mycket med handbollen, tacokvällar och sånt. 
Dessa godingar har förgyllt mina dagar i skolan heeeela året. 
Firade många 18åringar, överraskningsfester, maskeradfest, en grym fikabuffé på ett awesome kalas och sånt. BRA månad ändå.
 
Annars övningskörde jag en del, hängde med moster, kusinfamiljen, tränade lite, käkade thai.
 
Och det var februari. FINT!
 
PUSS