happy happy happy
FRIDAY!

Idag är jag bara sådär allmänt lycklig som man är på fredagar! Igår fick jag tillbaka min dator, lämnade bilder till nedergården efter lite fotojobb där, var på möte på genki, tränade handbollstjejerna och det var sjukt kul! Idag har jag änsålänge haft spanska och fått tillbaka en uppgift som gick sådär sjukt mycket över förväntan, vilket glädjer mig galet mycket! 

Här var jag lika happy som jag är nu! <3<3<3
 
Efter skolan ska jag ner på stan en stund för att köpa en liten present, sen ska jag träffa en gammal goding till vän och sen vänner, SEN är det dags för BALLE-FEST! Det är vårt ord för fika/fest/firande för att Sanna har fyllt år! (igår). Ikväll är det tacokväll hemma i olsfors, så denna fredagen kommer äga helt enkelt!
 
Puss&KRAM ifrån en happy Felle! 
sådär mycket text igen
När man är sjuk och inte vet vad för sjuk man är så ibland orkar man vara i skolan men ibland inte, då är det bra att ha vissa saker, låt mig räkna upp dem:

- en världsbra mamma som är med på alla turer till och från vårdcentralen, en som säger allt det där till läkarna som man inte orkar säga själv.
- en sjuk fin familj som bara finns där med umgänge, skämt och förgyller vardagen.
- FINA släktingar och vänner som skickar "hur-mår-du? krya-på-dig-sms!" och som inte kräver mer när mina svar är "jag vet inte hur jag mår, orkar inte prata just nu"
- helt faaantastiska klasskompisar som äger på allt, som hjälper till med plugget man ligger efter i, som bryr sig, försöker förstå och bara är allmänt fina, samt ser till att dagarna i skolan går lite snabbare och bättre trots huvudvärk, hosta och trötthet. 

Jag har allt det där. Och jag är fortfarande sjukligt less på att aldrig bli frisk och må bra, men jag är tusen gånger mer tacksam över alla fina människor jag har runt om mig, än vad jag är less på sjukligheterna. 

Ibland har man ett jobbigt matteprov att plugga till mitt i allting och då är det fint att tänka att "we are all in this together" som vi faktiskt är. På något sätt känns det bättre när man åtminstone vet att man inte är själv. 

Och långa bad är med bra saker att bryta av med ibland!! 

Haha, en ganska rolig bild påtal om ingenting men som får mig att le ifrån när vi hade ett prov och alla mobiler skulle samlas på ett ställe... Iphone regerar!

EN KATT hörrni, det är bra att ha. Speciellt om det är världens finaste bästa katt, som jag har. STIG HENRY <3

Och tacos! Här var det med Tova och Frida, mina fina "gamla" vänner. Vi anordnade förresten en överraskningsfest för Frida i lördags och det blev så sjukt lyckat och det var så himla kul att träffa alla bollebygdare igen. SÅ himla goa allihopa! 

Fyra av mina fina husor!

Åh gud. Det är bra att ha humor och hålla humöret uppe när man mår såhär, man klarar det inte alltid men det är bara att kämpa på. Här är jag en "cyber-kanin" om vi ska citera min samhällslärare och jag kan bara skratta åt hur ful jag är. 

Elin med sitt gips. (som är borta nu!!!!) Elin är fin&bra. 

Jag&Elin, haha. Så mycket man kan tycka om en människa (och tovelito dig tycker jag om så där jättemycket också, men hittar ingen passande bild på oss!)

18års-firanden är en toppengrej att sysselsätta sig med när man egentligen är trött, för det är så himla kul. Här är Emmy på sin 18års-dag och henne & Elwira firade vi i lördags också, jag åkte dit efter Bollebygdsfesten och åh så kul jag hade. Nu snart har 3 i gänget fyllt 18. Okej snart 4 för snart fyller även Sannahmontana! 
 
 
Helgen var fullspäckad, fredag korskyrkan, lördag handboll, konfa, fest x2 och i söndags låg jag sjuk hela dagen. Det har jag även varit idag, har dock hunnit med besök till vårdcentralen och där fick jag träffa en himla bra och vettig läkare. Nu skickas jag vidare till lung- och bihåleröntgen. Det får vi börja med och så får vi fortsätta därifrån.
Imorgon har jag utvecklingssamtal tidigt på morgonen och sedan är det resursdag resten av dagen. Hoppas jag är pigg nog för att plugga hela dagen för annars lär det vara jag som får F på samhällsprovet vi har på onsdag. 
Det var en liten (lång) uppdatering ifrån mig, min dator är inte tillbaka än och jag hoppas på att orka blogga lite bättre när jag fått den igen. PUSS
 
brun och glad och sånt
Med risk att låta som en gammal tant: herregud vad dagarna bara springer iväg. I måndags var jag på möte och tränade, igår tränade jag och jobbade och idag ska jag på möte. Låter ju nästan vuxen. För att få lite mer tant-poäng tänkte jag nu skriva om vädret. För det suger rent ut sagt. Har varit hur dåligt som helst nu det senaste och tyvärr har det smittat av sig på mig. Jag har huvudvärk mest hela tiden och mår allmänt dåligt. Jobbigt att orka med allting då. Men snart är det helg och dååå hörrni, då får jag vila ut -eller inte! Men jag får i alla fall göra en massa roliga saker, det blir kyrkan, 18årsfiranden och lite sånt kommer inträffa i helgen.DET GLÄDJER MIG!


Let's skicka med en bild ifrån 2012 då jag var brun och glad och snygg. (Förlåt mitt förra jag för hur mitt nuvarande jag ser ut, ska försöka bry mig lite mer om mitt utseende, snart. sen. När jag får tid!) 
 
Hursoom, idag är det dags för möte igen som sagt. Handbollen denna gången, spännande! Har sjukt mycket bollar i luften känner jag. Och då trivs jag ju som bäst, så även om det är jobbigt är det så himla roligt. PUSS OCH KRAM nu ska jag fixa mig lite.