när man inte kan säga det bättre själv
Ikväll vill jag hänvisa er alla in på detta alldeles fantastiska blogginlägget! 
Det är Alice, som gick i min klass i några veckor i ettan som har skrivit det. Känner henne inte så bra, men åh vad jag blir inspirerad av inlägg som dessa. Känner igen mig så sjukt mycket!! Duktiga Alice, som jag vet är en alldeles asbra tjej även om jag inte hann lära känna henne så mycket! 
Imorgon är det fredag och jag ska ha en asfin helg hade jag tänkt. 
PUSS 
glädje
Hela jag känns som en värld full av känslor. Som går från det ena till det andra hela tiden, varje dag. Just nu är det mest fina och bra och roliga känslor. Och jag är så himla nöjd och tacksam över mina vänner. Över min familj. Åh alltså jag vill typ gråta för att min familj är så himla, himla, himla fantastisk och underbar. De finns liksom alltid där oavsett om jag är glad/ledsen/snäll/dum. Jag har världens finaste familj att komma hem till. Det tänker jag på varje dag, men jag säger det så sällan och jag visar det förmodligen inte heller. Men jag vet inte hur många gånger om dagen jag tänker på hur bra mamma, pappa, syster och bror jag har. Hur fin familj jag har växt upp med/i. Jag är lyckligt lottat och ju äldre jag blir, desto mer småsaker i vardagen lägger jag märke till. Små, små, små fina saker som makes me so happy. 
 
Med dessa tankar ska jag nu somna. 
PUSS
Livet är fint at the moment
Min helg var jättebra, jag var i korskyrkan i fredags och sov hos Adelina. På lördagen pluggade jag med husor och hängde hos amanda på eftermiddag, för att sedan dra på krik under kvällen. Efter sporterna i lundbyhallen åkte vi och köpte thai och sedan drog vi på efterhäng i caroli. Det ägde! Var väldigt roligt och en lyckad kväll, helt klart. I söndags sov jag hos Amanda, det var fint. Vi sov mest hela tiden dock. Åt lite semlor och såg på film. 

Igår övningskörde jag efter skolan med pappa, det var SÅ kul!!! Det gick riktigt bra så det var hur kul som helst. Trodde det skulle vara läskigt i och med att det var mörkt, men jag tänkte inte ens på det. Åh så glad! 
Idag är det tisdag och min finaste Elin fyller år. Ikväll ska jag jobba men planerna tills dess är lite lösa. Vi får se vad som händer! 
PUSS<3