Öland my friends
Alltså ja. Jag är på Öland och gör mest ingenting ansträngande alls faktiskt! Fast det är fantastiskt skönt, fotar knappt något heller men här är lite sen de senaste dagarna: 
Jag och molly vilade ifrån poolen och spelade kort en lite molnigare dag. 
Det regnade lite då och då i söndags alltså så ja, kortspel är lätt det bästa sättet att underhålla sig då! 
Tillbaka vid poolen var molly snygg och glad! 
Igårkväll satte jag mig nere vid havet och skrev lite. Jag skriver mycket just nu. Läser och skriver saker för att det är så fantastiskt skönt. Saker som är fint att ha utskrivit på papper, saker jag funderar på och sånt där som jag mår bra av att skriva. Frihet att ha den möjligheten! 
Och såhär fint var det nere på stranden sent igårkväll. Jag gillar Öland! 

Denna dagen spenderas den också vid poolen, så himla skönt. Jag hör av mig snart igen, tills dess: ha det fint ute i sommaren och ta hand om er! 
PUSS 
framme på böda
hallå amigos! 
jag har nu kommit fram till Öland och hänger vid poolen, läser, är på marknad och tar det mest lugnt faktiskt. ville bara ge ett litet livstecken tills jag får internet på datorn och uppdaterar bättre! PUSS
skara sommarland
Nu ska jag berätta det sista om den här senaste helgen!
Både i lördags och söndags sprang jag omkring inne på skara sommarland och lekte av mig, tillåt mig visa lite bilder. 


Mikaela och Amanda åkte tranan redan på lördagen, men jag var fortfarande en fegis då så jag åkte inte förrän på söndagen, dock kompenserade jag det med att sitta längst fram. 

Så välbekant, så många gånger har jag varit här. Trivsamt, minst sagt. Vi badade i vattenlandet mest hela dagen och solade och hade det bra. Himmeln var klarblå hela hela dagen, så sjukt fett. 

Sedan var vi solbrända, varma och trötta så då gick vi ifrån vattenlandet som spelade lite på hjul. 

Sedan gick vi vidare in till karusellerna

och där åkte vi först bergodalbanan och sedan delfinen. mycket trevliga åk! sedan åkte vi in till skara för att hämta lenny som skulle hänga med oss hela kvällen och hela söndagen! 

på söndagen hade jag ett ganska tydligt sträck på min arm efter att jag klippt bort bråvallabandet och kultisblandet. 

det var galet mycket folk, men vi var i tid så vi hann åka massa grejer inne på vattenlandet, sjukt kul hade vi när vi sprang omkring och lekte!

bland annat gillade jag denna del, som kanske mest riktade sig till barn men jag tyckte den var fantastiskt rolig ändå, haha. 

Och här är mina fina kompanjoner, posande bakom cobra som var en hemskt intensiv vattenruchkana. Den var otroligt läskig men samtidigt sjukt rolig!! 

sedan gick vi och käkade glass, mika var glad som hade hittat en laktosfri glass. 

amanda hade köpt en stor xl-mjukglass och lenny hade gjort detsamma. galna!! det var mysig att sitta på gräset och äta glass, sedan åkte vi lite karuseller innan vi gick ut ifrån sommarlandet för denna gången. 

och slutligen packade vi in oss i bilden och åkte hem, det var ett bra slut på en riktigt bra helg. 
 
PUSS