speldag i regnet
Ja men hallihallå får jag väl ta och säga. Jag lever, bara utanför bloggen. Nu är jag dock tillbaka efter en fantastisk Greklandsresa och en otrolig festival. Jag har alltså därför mycket, mycket att berätta för er och visa er och ja men bara dela med mig av. Först tänkte jag dock dela med mig av denna dagen: 


För vi skulle nämligen ut på äventyr, jag, Molly, Mika och mamma. Vi skulle hämta upp snyggingen på bliden här uppe och åka in till stan för att gå på promenad runt ramnasjön och hänga i lekparken. 

Vi var peppade, men det började plöstligt regna när vi närmade oss Borås och det öste tillslut ner så vi bestämde oss för att köpa med oss mat och käka hemma hos moster. 

Sen skulle vi spela spel, perfekta sysslan när det regnar om ni frågar mig. 

Vi valde Monopol Sverige och det har jag aldrig spelat förut, så jag har därför aldrig sett att man kan ha en mobiltelefon som spelpjäs. Jag är imponerad! 

Någon annan som var imponerad var denna filur, som aldrig spelat vuxenmonopol förut. 

Pim somnade så gott på golvet. 

och glad var den lilla skiten också när hon hade tur som tusan och slog massa bra slag!

men som ni vet i spel så vänder lyckan snabbt och det var inte lika roligt att behöva betala pengar till andra, när man kom på deras gator.

banken (moster) var sjukt organiserad, än en gång: jag är imponerad. 

två fina, Molly och mamma!

Pim, vår goding vaknade till liv och kollade till var vi gjorde efter någon timme eller så. 

två andra fina, m&m. 

tänka sig att man kan bli såhär sur när det inte går som man vill. 

efter en himlans massa timmars spel så hade folk byggt hotell överallt typ och jag var livrädd för att bli bankrutt, men som tur var för mig så var vi tvugna att avsluta för att vi skulle hem innan mamma och mikaela skulle iväg på möte. 
Så då fick vi dra på oss regnkläderna och tacka moster för denna trevliga dag! Himla fint blev det ändå, även om vi inte fick leka i någon lekpark, men det kommer nya chanser och dessutom var jag jätteglad för jag älskar sällskapspel. Jag tycker det känns typ som om att man aldrig gör det nu för tiden, man har liksom aldrig tid. Väl hemma igen så lagade jag mat åt mig, pappa och Molly. Jag var lite ledsen för pannkakorna blev fruktansvärt dåliga men Molly tröstade mig och sa att dem var de godaste pannkakorna hon hade ätit. Tror nog hon överdrev lite men ändå, man blir ju glad. Sen myste vi och gosade och brottades och jag städade mitt rum, borstade ut mitt äckliga hår sedan bråvalla och sedan var det natten. Nu ska jag se hur mycket bilder jag orkar fixa med och hur många inlägg jag orkar förbereda. Vi hörs imorgon!!! PUSS
jag lever i allra högsta grad
Hej vänner!
Jag lever i allra högsta grad, är hemma ifrån Grekland och har just nu goa brudar sovandes på min soffa för imorgon drar vi till bråvalla. Jag är himla trött och vi ska upp tidigt imorgon så nu ska jag sova, ville bara säga att jag lever och mår bra, visar alla bilder ifrån Grekland när jag är tillbaka ifrån Bråvalla. Den som väntar på något gott hörrni, och jag lovar att det är rejält fina bilder jag har att bjuda på. Puss och kram och hoppas ni får en bra vecka/helg. Jag ska ha det helt grymt med mina bruds, är så sjukt pepp. Detta kommer bli riktigt, riktigt bra!
 
PUSS
 
jenny&sofias student
Efter Fridas student åkte vi vidare till Hultafors för att fira ytterligare två studenter. 


Nämligen Sofia, som vi var hos en snabbis! Min personliga frisör, träningskompis och goa vän. Henne gillar jag, mycket!
 

Sedan drog vi vidare till denna snygga student, Jenny som pluggat tre år på bäckäng! 

Det står HALIB på mössan och det är så-å-å-å fint, himla nice! Pepp på min student!!

Hos Jenny hann vi käka lite och se lite av presentöppningen innan vi fick dra igen!

Fina Jenny!! Mikaela skulle vidare på ännu en student, Mia, medan jag åkte hem och dog i soffan. Var SÅ himla trött så jag trodde jag skulle dö. Men en riktigt bra och fin dag blev det, så stolt över alla 95or. Mina gamla fotbollstjejer, olsforsare, always en plats i mitt hjärta. Tycker om dem alla så mycket!!! PS, imorgon kommer jag hem till Sverige igen, wieee! 
 
PUSS