grillis pillis
I torsdags efter Mikas bal åkte jag till Bollebygd och Tova för att ha grillkväll med ett gött gäng. 


Victor och Linus var där och hade matchad outfit. 
 

Vi grillade (även om jag missade just den biten), åt (det hann jag med), pratade en jäkla massa, dansade, åt ännu mer och ja bara hade det sjukt bra. 
 

Frida ville helst inte vara med på bild med Victor så han gör vad han kan för att få med henne, haha. Gick ej bra då detta är bästa bilden. 


Men med mig ville hon så gärna fastna på bild med. FINT! Min bästa vän har tagit körkort också hörrni, hur grymt??? Jag fick skjuts av henne hem och jag är så stolt! HEJA FRIDA! <3 
 

Och festen pågick ända in på natten och jag var nog inte hemma förens vid halv tre-tre. FIN kväll var det i vilket fall och jag tycker så mycket om alla bollebygdare + tovas sköna hulebäcksvänner. 
 
PUSS 
 
myskväll i varberg
Oj oj oj vad hektiskt allting är! har haft fullt upp med allt möjligt denna vecka, har pluggat det sista, har haft studentfotografering med Mikaela, hon har även hunnit med att ha bal och nu är vi i Varberg. Min kamera är full av bilder, kan man lugnt säga. Som ni förstår kommer detta också bli ett och annat blogginlägg, men jag tänkte att jag börjar med bilderna ifrån ikväll här i Varberg. 
 

Jag åkte buss och tåg ner till Ale och mötte upp Mikaela, sen åkte vi ner till Varberg i hennes bil och hamnade mitt i ett kalas, till exempel var Pia, Steffe, Mamma och Mormor där. 

Vi firade moster som fyllt år dagen innan! 

Födelsedagsbarnet själv med sin Stefan. 

Vi bestämde oss alla för att gå ut på en promenad och Molly skulle vara fotograf. 

Hon är ändå duktig, lilla Molly. 

Sen tröttna hon och jag tog över! 

FINA

Hela gänget, nästan, förutom Molly då som fotar. Tycker om dessa människorna så mycket! 

Jag och Mika + Pia som crashar bilden.... 
 

Min fina familj!!!

Vi gick ner till havet som ligger här alldeles intill. 

Fina Louise! 

Vi sjöng för moster och Molly och mika passade på att dansa till sången. 

Så fint, tänka sig att det är sommar nu.. 

På en klippa! 

Jag och min älsklingshund. 

+ min älsklingskusin. Fantastiskt! 

Fina Mats och Elisabeth!! 

Pia fotograferade blommorna, det gäller att gå in för det. 
 
När vi kom tillbaka bestämde vi oss för att köra "med andra ord" och jag och Mikaela var i lag och ägde, förklarade troligen mest ord av alla men dem andra tjuvade en massa ord av oss. Kul var det i alla fall! Nu är jag ca hur trött som helst och ska sova, hoppas på fint väder imorgon. 
 
PUSS