höstlov it's on
HEJ!

nu har jag höstlov och som alltid har jag inlett det med att börja sträck-kolla serier. fint!
helgen var bra, tog det lugnt hela fredagen, i lördags var det handbollsmatch och sen fotade jag på nedergårdens modevisning. på kvällen käkade jag och mamma thaimat, sen kom pappa, danne, pontus och amanda hem och vi hade en mysig kväll. i söndags övningskörde jag i nästan två timmar, till kinna och runt om där och sen hem. jag avslutade dagen med att städjobba och sen var min helg slut. 
(har inga nya bilder så därför passar jag på att visa två fina bilder på min favvis som jag tog i sommras!)
 
igår övningskörde jag till stora holm och där gjorde jag min halkkörning och riskettan lektion. jag klarade båda så det var skönt! nu är jag ännu ett steg närmare körkortet. idag bokade jag en körlektion i kinna och jag ska boka uppkörning nu så fort som möjligt. wihoo! detta blir kul. det var obehagligt på halkbanan innan jag hade lärt mig hur jag skulle styra mig ur situationen, så det var väldigt lärorikt. 

(dessutom kommer denna favoriten till mig imorgonkväll och så ska vi fira höstlov! hur mysigt?) 

idag ska jag plugga körkort och varva det med lite serietittande och städande. ikväll ska vi ha myskväll här med handbollslaget, så 17 glada 10-12åringar kommer hem till oss. puuuh tror ni jag och mika kommer vara trötta ikväll eller??? cuz i do! men det ska bli kul att spendera lite tid med tjejerna utanför handbollsplanen för åh vad de är underbara! nu ska jag starta denna dagen! 
 
puss! 
du springer aldrig ikapp när jag väl är där
hej alla och förlåt pappa för att jag inte bloggar oftare. 
jag ska skärpa mig. mest för min egen skull, men även för din. 
 
tiden springer iväg och det känns som att denna hösten går så himla snabbt vilket gör mig så otroligt glad för åh vad jag behöver en snabb höst och vinter, inte långsam som förra året. det går snabbt och händer en massa roligt hela tiden. jag trivs som tusan med handbollslaget och allting runt omkring handbollen. jag ligger bra i fas i skolan och jag övningskör en hel del. nu har jag dock hamnat i en period då det känns segt och tråkigt att köra. hoppas den försvinner snart, ända fram tills nu har jag ju tyckt det varit fantastiskt roligt varje gång, så ja, det är väl förståeligt ändå att jag hamnat i en dipp nu. nästa vecka kör jag halka och då tror och hoppas jag att det vänder och jag blir peppad igen på att köra mer&mer&mer så att jag snart, äntligen kan stå med körkortet i min hand. 
 
denna helgen har, likt alla andra bara sprungit iväg. jag hängde i korskyrkan i fredags och ååååh vilken bra kväll. helt fantastiskt, det kändes som att predikan var precis vad jag behövde höra och lovsången var otrolig. så himla fint att få fylla på med ny energi såhär, jag behöver det. både lördagen och söndagen spenderade jag i hallen nere i bollebygd, det var select cup, usm och seriematcher. alltid matcher i hallen alltså. var så himla roligt! det är en sån himla gemenskap med handboll alltså och jag älskar det så mycket. var himla kul att se de äldre lagen spela, hänga med våra tjejer lite och bara träffa andra i klubben. på söndagen var det dags för våra matcher, våra två första seriematcher. har skrivit om dem här. så när helgen var slut var även jag slut. det tömmer en något otroligt att sitta på bänken och coacha. men det är sjukt jäkla roligt också!! 
 
nu har veckan dragit igång och jag har hunnit träna tjejerna och övningsköra ikväll, sen har jag bara hängt med mika. imorgon ska jag hinna ikapp mitt liv lite och städa och fixa här hemma, plugga det som behövs och sen bara ta det lugnt. känner att jag behöver det! på onsdag är det handboll och övningskörning igen och på torsdag är det möte med handbollen. sen helt plötsligt står vi där och så är det helg igen med häng i kors, match, städjobba och plugga körkort på schemat. hoppas och tror att denna veckan kommer gå fort, för nästa vecka är det lov. det känns bra detta! 
 
nu måste jag sova. 
pusspuss
finne-ferre i svenljunga
Hej vänner! Nu tänker jag berätta för er om min fina lördag, som började med att jag jobbstädade och slutade med att jag åkte till Svenljunga på 18års-firande! Wohoo det var en fett bra kväll. Det var Adam och Linnea som firades, och de två är halvfinnar så temat för kvällen var självklart; finne-ferre. Det var klädkod blått & vitt och jag har lite av ett rykte bland mina poppisbrudar att alltid gå all in när det gäller teman....


och finne-ferren var inget undantag. jag tog på min en rutig, blåvit klänning och knöt en blåvit palestinasjal runt skallen. och håret:

ja, det färgade jag blått. kan intyga att det var sjukt pinsamt att gå på bussen klädd like this då jag mötte många människor ifrån mitt högstadie, men förmodligen förstod folk att jag var utklädd. eller så tyckte de väl att jag har förändrats rätt mycket under gymnasiet, vilket också hade varit rätt underhållande! 

här har vi mig, lenny och tove, fett glada och peppade. me gusta esta chicas mucho. 

beckis, elwira, jag och tove. iaf, det bjöds på god mat och sedan satte partyt igång med lite dryckeslekar. 

bland annat körde vi "kortspelet" och jag var nykter hela kvällen, så när jag fick länka mig med någon annan tyckte jag det var extra kul. att vara länkad med någon innebär att ifall den andra personen gör något fel/tvingas dricka, måste även jag göra det. och med tanke på att jag bara drack pepsi spelade det mig ingen roll om jag råkade göra fel. tillslut var vi fem personer sammanlänkade och ja, det blev mycket drickandes för dessa, im telling you... 

sedan blev det dans också, såklart. killarna hängde en del i soffan och kollade på våra vackra danser. eller nått!

det hanns även med en himlans massa snack och skratt. älskar att vara nykter, man ser så mycket då som man kanske missar annars. hursom, sjukt mycket fanns det att skratta åt. åh vad jag tycker bra om mina amigos! 

på kvällen fick jag sedan gå och lägga mig med en blå knut på huvudet. fick linda in den i en palestinasjal så att jag inte färgade av mig på kudden... 

och innan vi somnade var det selfie-time. jag delade säng med rebecka och moa, vi lyckades la sådär med bilderna... 

på morgonen var åtminstone jag pigg och glad, vi pratade om gårdagen och bara tog det lugnt. jag ägde lite på kortspel och sedan beställde vi pizza och käkade, sjuuuukt värt. efter maten stack jag med dessa tjejer till bussen och begav mig ifrån svenljunga för denna gången! nästa stora partyparty är när jag fyller 18, tror ni jag är pepp eller??? 

i Borås blev jag och mitt blåa hår lämnat till vårt öde på resecentrum. i och med att jag nu hade vanliga kläder på mig kunde man lätt tro att jag bara var lite estetisk av mig. så jag levde mig in i rollen som blåhårig. 

och jag gillade det! borde kanske satsa på det någon gång i framtiden??? 

det var dock lagom kul att försöka borsta ut håret och duscha bort färgen. men efter fyra shamponeringar och två omgångar balsam var mitt hår nästan sig själv igen.
 
det var allt ifrån denna trevliga finne-ferre! jag överväldigas än en gång över hur fantastiskt bra vänner jag har! åååh vad jag tycker om dem. älskar tiden på gymnasiet, det är något riktigt bra, det vi har. 
PUSS