Matchad!!!
Hej vänner! 
Ville bara kika in här och meddela att jag blivit matchad med två familjer på au pair care! 
 
# 1
Location: Brea, California
Children: 4 girls (twins), 7 years old and 9 years old
Pet: 1 cat 
 
Denna familjen verkar mysig, de har haft många au pairer innan och de verkar ha riktigt bra kontakt med sina tidigare au pairer. Ska prata med mamman i familjen senare i veckan, även om jag just nu är mer pepp på Chicago-familjen så tänker jag att det är bra att prata även med båda! Uppdaterar mer när jag vet mer om familjen!
 
# 2
Location: Wilmette, Chicago
Children: 2 girls, 4 years old and 6 years old. 
 
Denna match känner jag någonting extra för och gjorde det såfort jag läste deras profil, tror verkligen jag hade passat in bra hos dem. Jag har skypeat med mamman, ska prata med resten av familjen idag (pappan och barnen) och så får vi se vad som händer. Jag har lite frågor jag vill ställa dem och så, men av det jag läst/fick höra igår samt hur bra jag och mamman klickade, så ser det ljust ut! Jag är i alla fall hur taggad som helst, det känns riktigt spännande och jag blir lycklig av bara tanken på att få bo med dem! 


En happy felle precis innan skype-intervjun med ena värdmamman. Jag var så nervös men hon var så go och fick mig att känna mig bekväm med en gång! 
 
Idag ska jag hjälpa shalom med deras såpabandy-tunering här på skolan, det är ju ändå kulturvecka! Sen ska jag till Pontus och Amanda för att skypea i lugn och ro med barnen och pappan (aahh är så taggad!) och ikväll ska jag till Varberg och vara där resten av helgen. Det känns himla fint, nu är jag galet glad och pepp på livet och allmänt taggad!
 
PUSS 
 
 
 
livet i vårvädret
HEJ mina vänner! 
Nu är det söndag och jag ska resumera halva min vecka! (och lite innan dess) 


Förra fredagen hade jag sovmorgon och övade på nationellt tal i svenska för min kära katt. Han var fett intresserad, jag lovar! 
På fredagskvällen var jag i kyrkan och hade det himla bra, det var ett så gött möte och ja, det var fint! När jag åkte hem smsade jag bruden på bilden och vi bestämde träff på örelund, så vid midnatt gungade vi, spelade fotboll, pratade gamla minnen, gick i trappor, kollade in alla skolbyggnader och bara hade det fint. Hon är bra hon, min Frida! 

På lördagen hängde jag med denna brud, vi gjorde typ ingenting, åt mat och pluggade, men mest snackade vi. Och firade att hon tagit körkort!!! SÅ GRYMT. Blir så stolt över henne, go Elin! 

På lördagskvällen hängde jag med min fina baldejt, hehe! Vi var på grillkväll och hade det bra, pratade mycket gamla minnen. Jag gillar sånt! 

På söndagen var jag på gudstjänt i korskyrkan som var SÅ HIMLA BRA helt galet vad bra den var. Blev så pepp på livet och uppfylld och lycklig så det var fantastiskt fint! Också gött att få träffa vännerna! Sedan stack jag vidare till Olsfors som hade invigning i sin kyrka efter branden, det var fint att se att den blivit uppbyggd igen. Jag hängde med dessa två + Agnes och det var minst sagt trevligt! 

I måndags träffade jag en himla fin vän och satt i parken och picknickade och pratade om livet. Det var så underbart och jag är så tacksam och lycklig över att jag har henne. Den fantastiska eftermiddagen/kvällen avslutades med att jag gick på promenad upp till sjön och såg denna otroliga solnedgång. Är tacksam över att jag bor som jag gör, det är få förunnat att ha det så! 

I tisdags träffade jag en annan fin vän och en annan fin Frida och satt vid kypesjön och hade picknick. Det var mysigt, vi pratade om allt och inget och framtiden och sånt. Hon var saknad så det var himla mys att träffas måste jag säga! 
I onsdags åkte jag till Stockholm med min klass och hade ett par underbara dagar där, men det tar vi en annan gång! <3 
 
PUSS 
ullared med släkten, #3

Yes, efter bad&bastu var det dags att gå upp till huset igen och duscha och fixa i ordning sig inför middag. 

Pappa satt vid grillen medan Pontus och Amanda gjorde allt annat, heja dem! 

Vi skulle äta grillspett, så himla gott!

Fina, fina paret! Så fantastiska och så grymt att de fixat med detta, vilken underbar julklapp. 

Innan maten hängde jag lite med denna filur uppe vid min och mormors säng. 

Vi busade mest hela tiden, åh vad jag saknat henne! <3

Vissa passade dock på att ta en powernap innan middagen....
Molly skrev ett fint meddelande till mig i mitt anteckningsblock. Blir glad av att se det! 

Sedan var det tävlingsdags. Då fick vi ställa upp oss på rad. 

Sen skulle vi stå där i 10 minuter och efter det ta ett steg fram. Det var så svårt att uppskatta tiden. 

Men där ute stod vi och såg dumma ut, haha. 

Mina fina föräldrar! <3
Resten av kvällen spendarde vi med att äta middag, ha mer tävlingar, lyssna på musik, dansa, prata, skratta och bara njuta av varandras närvaro. Var helt fantastiskt! Älskar min släkt så mycket och denna helgen var helt perfekt!
 
PUSS