Förberedelser och sånt där NAJS
HEJ! 
Idag har jag varit så himla effektiv. Jag har varit hos läkaren, handlat, tagit ut mediciner inför USA, lunchat med världens bästa Eve, sagt hejdå till eve </3, ätit godis, lagat och ätit tacos med mamma och pappa som kom hem ifrån semestern idag, rensat mina kläder i gaderoben och slängt en massor. + lite annat smått och gott, har gått igenom massa skit i övrigt på rummet. Nu känner jag mig lite mer redo. 
 

Kaos på mitt rum. Försöker få ordning på allting innan jag flyttar. Annat jag har ägnat mig åt är att stressa upp mig inför ansökan om det internationella körkortet, då man tydligen ska ha en bild på sig själv utskriven på fotopapper i ansökan. Nu har jag blivit lugnad av några andra au pairer så ska gå till en fotobutik i Varberg imorgon och fixa en bild, sen skicka in allt med det, så har jag alla viktiga papper under kontroll. 
Påtal om de andra au pairerna! Jag har fått mailkontakt nu med de andra som flyger samma dag som jag, det känns fint för vi är fem au pairer som ska åka från Landvetter, så då behöver jag inte oroa mig för att vara ensam och komma bort och sånt. Nu har vi en gruppchatt på facebook där vi pratar om au pair saker, presenter till värdfamiljen, au pair projektet, packning, vart vi ska bo, nervositet, tankar och avsked. Det är så gött att ha dem att kunna ställa frågor till, få lite nya perspektiv + bli lugnad när jag stressar upp mig. Vi alla ska som sagt ses på Landvetter på avresedagen och sen ska vi hänga ihop på au pair skolan i New Jersey, det ska bli så gött och jag är riktigt peppad på att lära känna dem. Vet att det är en tjej som ska flyga från Arlanda som också ska bo utanför Chicago under sitt år, alltså kommer vi ta samma plan från New York till Chicago. Jag är så taggad på att få lära känna alla dessa människor, snart händer det! 
Jag har varit stenhård (nästan) när det gäller min klädrensning. Fick ihop tre kassar med kläder som jag inte vill ha mer, det värsta är dock att mina favoritkläder är kvar nere i Varberg = får göra en ny rensning sen igen. Jag är inte jättepeppad på att jobba i fem dagar till nu, men det kommer nog gå fort och det är ändå ett gött jobb och sköna arbetskamrater, så jag ska nog klara mig! Dock är jag ju såklart mer taggad på att förbereda allting inför USA, planera hejdå-möten med vänner och göra storstädningar på mitt rum. Och åka omkring i mitt område här hemma, gå på promenader och säga hejdå till platser i lugn och ro. Det får jag göra om en vecka! Tills dess ska jag försöka njuta av de sista dagarna i Varberg. 
 
Jag har mer och mer USA-resan i mitt huvud, jag tänker på min värdfamilj och mitt liv därborta mest hela tiden. Folk som umgåtts med mig på det sista har nog insett att jag inte är 100% med här och nu för i huvudet är jag borta i USA. Jag kommer på mig själv med att tänka på smådetaljer och stora grejer som har med resan att göra, i konstiga situationer så dyker tankar upp. Dessutom har jag nu börjat drömma (på natten alltså) om resan. Hursom, det jag skulle komma till är att jag troligtvis bloggar snart igen om mer förberedelser kring resan. Kanska bilder på presenterna till värdfamiljen och så, vi får se.
 
 
PUSS 
 
Häng i Vårgårdaaaa
Hej friends! För en vecka sedan åkte jag till Vårgårda, det var en solig eftermiddag och jag njöt ärligt talat av naturen runt om mig. Hagar med djur i, ängar, träd och små vattendrag. Jag insåg att jag tycker Sverige är som vackrast en solig sommareftermiddag. Tror det beror på min kommande flytt, jag vill numera ta till mig av allt vacker jag ser och hör från detta land.


I Vårgårda väntades det födelsemys för Moa och Rebecca. Det firades med bland annat vitlöksbröd, mmmm!

Gänget var återigen samlat och det var så FINT att få se alla igen! (Lenny saknades med fanns i våra hjärtan).

Moa var fab när hon öppnade sina presenter. Hon fick ett London-kit med tanke på att hon ska flytta dit nu i augusti!

Rebecca fick ett presentkort och jag menar KOLLA på dem va snygga och fina och underbara?

Royalist? JAVISST!!!!!

Det blev tårtdags och seriöst kolla på denna tårta??? MOA äger. PUNKT!

Alla skulle givetvis fota denna vackra skapelse innan vi fick hugga i.

Tillslut åt vi i alla fall tårta och alla berättade vad de hade gjort sen sist och vi kunde dra våra internskämt igen och det var bara svinfint att få hänga!

Bästa polerzz, en sommarkväll. Så bra det kan bli!!

Födelsedagsbarnen!<3

Vi gick till trädgården med en förhoppning om att göra av med lite av de kalorier vi ätit upp.

Jag var i lag med Moa och min dubbelhaka var lycklig.

Elwira och Sanna var i lag och Emmy photobomba som alltid. <333

T-rex, ett vasst lag.

Sedan hände detta, Adam och Niklas i lag!

Sist men inte minst, Emmy och Elin var i ett lag.

Så spelade vi mölkky en himla bra stund och jag och Moa åkte ut först = ledsna.

Hos Rebecca finns det alltid tid för hund-gos!
Resten av kvällen dansade vi, körde limbo, dansstopp, lekte, pratade, var djupa, grät, skattade, kramades. Jag sa hejdå inför USA till Elin och Elwira som jag inte kommer hinna träffa igen och tårarna var inte nådiga. Wow, det var sad. Men SÅ fint! Världsbäst är ju dem så det var fantastiskt att få en bra och mysig kväll ihop innan jag åker.
 
PUSS
Överraskning Frida
14:30 förra torsdagen var jag en lycklig människa, jag hade ett och ett halvt dygn av ledighet framför mig och under kvällen vankades det överraskning.


Det var jag och Mikaela som hade fixat en överraskningseftermiddag åt vår fina vän Frida. Hon fyller 20 år bara några dagar efter att jag flyttar = det måste firas i förväg. Vi började eftermiddagen med att köpa allt gott vi hittade i butiken, sedan åkte vi till husvagnen och käkade.

Efter det åkte vi till stranden i Björkäng där solen kämpade mot mörka regnmoln och blåst. Vi gav våra sinnen lite nosstalgitrippar, efter somrar vi spenderat tillsammans på just denna campingen. Såklart åt vi godsaker, pratade om minnen, saker som händer nu och det som kommer i framtiden.
 

Vi konstaterad at HERREGUD vi är 20 år nu, vi som växt upp ihop och lekt sen vi var små barnrumpor. Jag flyttar till USA, Mikaela pluggar och är smart, Frida bor i lägenhet i Göteborg. Vad händer liksom? Nyss var vi små pluttar som lekte med bratz-dockor ute på en filt på gården.

Det var så värt att få träffa denna pingla igen, hon är världsbäst. Det är fint att vi fortfarande håller kontakten, trots olika intressen, kompisgäng och val i livet. Det finns något som håller oss ihop ändå och det är jag så tacksam över.
 Så där satt vi i blåsten enda tills vi skulle åka iväg på nästa äventyr - teater på vallarna i Falkenberg. Det har jag inga bilder ifrån men det var fett roligt och så himla mysigt. Sedan körde jag hem Frida och när klockan var efter midnatt kunde jag somna gott i min säng hemma i Olsfors. Det ägde!