en solig tisdag
Hej tisdag och hej solen. 
Det var trevligt att träffas, må jag säga. 
En tisdag för ett tag sedan träffade jag min fina vän Adelina och fotade henne. Här är några favoriter:
 
Idag har jag: 
-pluggat på café, 
-städat mitt rum, 
-räknat sparpengar,
-somnat på bussen, 

Idag ska jag: 
-äta köttbullar,
-vara barnvakt,
-läsa bibeln,
-andas vårluft

Vi hörs imorgon, 
puss! 
vågar nästan säga att det är vår
Hej vänner!
Jag är en tröttis nuförtiden, har fullt upp mest jämt och är slutkörd när jag kommer hem på kvällarna. Det är gött dock, älskar att vara effektiv och få mycket saker gjort, dessutom somnar jag extra gott då! 


För typ två veckor sedan var jag och klippte mig hos min alldeles egna favoritfrisör Sofia, det blev lite kortare men mycket frächare! Så det var gött att få det gjort, är mycket nöjd med min (och hennes) insats. 

Torsdagen samma vecka var jag bjuden på lyxfika med hembakta bullar. Det kan man ju bara inte tacka nej till!

Det var nämligen så att Fanny bjudit hem mig och Frida till sin fina lya. Vi satt i flera timmar och bara pratade bort tiden, så himla fint och lyxigt att få göra det en alldeles vanlig torsdag. Gillar sånt! 

Jag har ju haft lite studiedagar nu också lite hur som helst, vilket har resulterat i mycket promenader och det har varit njutbart för mig må jag säga. Älskar när den fina blåa nyansen får ta plats i min vardag! 

Denna grymma brud har gått och tagit körkort!!! Jag är fett stolt, go Lenny! SÅ himla grym. Heja! + att hon är så fab! 

Jag bestämde mig förra tisdagen för att det var vår och därför borde parkhäng vara obligatoriskt, mina vänner var mer tveksamma men ställde upp ändå (för det är ju det vänner är till för) och vi hade en himla mysig stund i parken, trots att det var en aning blåsigt och kallt. Men det var fint att ligga och prata och fika och äta och känna solen värma (ibland) och bara tänka att SNART är det dags för äkta parkhäng med värme på riktigt. 

Denna lilla fis har jag hängt med en hel del. Vi båda har ett stort, gemensamt intresse: chilla i min säng. Det är livet alltså! 

Dör typ godhetsdöden men ja jag har lagat tacopaj till mig, mika och Frank som vi avnjöt tillsammans. Det var fint, men mest gott. Sedan kollade vi mello-finalen och hade en bra kväll. 

Under studiedagarna förra veckan bjöd solen till också, så när vi hade pluggpaus var det givet att gå ut i solen och andas frisk luft för att få mer energi. 

Såg att dessa fina har hittat fram i rabatten här hemma. Ett vårtecken om nått, tycker jag allt! 

Några fina och duktiga som jag spenderade tid med under studiedagen, vi pluggade som tusan i stadsbiblioteket. Där har vi faktiskt hängt en del nu det senaste och fått mycket gjort, I like it! 

I fredags var jag på middag hos de två närmast, glada och fina var vi alla. Det var mysigt att få umgås lite med släkten innan jag åkte in till kyrkan på ett fint och bra möte. 
Så det var det! Vad jag sysslat med det senaste. Nu ska jag sova för att orka med morgondagen, yay!! 
 
PUSS 
en bra lördagskväll
IGÅR hade jag en fin kväll! Evelina hade ingenting att göra och jag och Julia har länge tänkt att fira hennes 18-årsdag (då vi missade den när den var!) så vi har liksom sedan dess planerat och tänkt att vi ska överraska henne, men VARJE gång vi bestämt en dag så hade det hänt någonting som gjort att vi behövt ställa in. Nu senast åkte eve till fjällen liksom, haha. Men igår var det alltså dags! 
 

Så vi skulle ha myskväll bara, äta tacopaj och bara umgås. Medan Julia och Eve fixade med maten gick jag ner på Eves rum och fixade detta: ballonger med text på!! 

Sen när Evelina kom ner så fick hon sig en liten överraskning i alla fall! <3 

så, ett par månader i efterhand: grattis bästa du!!! <3 
Vi satt på hennes rum och pratade skit i flera timmar och det var fint. Jag var fett trött så vid tolv typ åkte jag hem och somnade illa kvickt. Fint med sådana här kvällar!! <3
 
PUSS