Skype with Sweden
Onsdagen är kommen och jag har tydligen blivit bra på att uppdatera bloggen, heja mig! Idag har jag en bra dag, solen lyste och jag var glad när jag vaknade. Skönt med sånna dagar! 
 

Tjejerna var glada och skuttade fram till skolan, det är så fint att se hur glada mina ungar är och hur mycket de gillar skolan. 

Jag var glad och skuttade till matbordet efter att jag tillagat denna pastarätt. Så himla gott! 
Och nu under min lediga tid så har jag skypeat med min kära kusinfamilj, alltid lika mysigt att få prata av sig och se hur de har det därhemma. Pratade också med Pontus och Amanda, nu har man koll på hur allting står till. Det var ju fullt upp för alla därhemma ett tag under semestern, men nu har allting lugnat sig så nu passade det bra att prata ikapp! Nu ska jag sticka och hämta ungarna!
 
PUSS
Last tuesday in august
Hej hörni! Har egentligen inte så mycket att säga, ville bara kika in och säga hej. Min jobbdag har varit bra idag, morgonen var som vanligt, droppa av äldsta på skolan och gå tillbaka hem med min lilla tjej. Ganska snart fick hon en kompis över, så efter lunch var det två glada fem åringar jag gick med till skolan. När jag hade paus åkte jag och träffade Vanessa, för sista gången! Herregud, ska sluta skriva om det här snart, haha men åh vad konstigt det var. Tur att det finns sociala medier, för det hade varit omöjligt att gå från att prata varje dag till att inte ses på obestämd tid? 


Här ligger jag och chillar med pippi. 
 
Efter skolan så ville barnen gärna ha playdate, alltså leka med två vänner. Ingen av de andra mammorna kunde ha barnen över, så jag erbjöd mig. Plötsligt hade jag 4 kids hemma hos mig och vi lekte i källaren, pysslade en massor, spelade spel och åt mellanmål. När de andra gick hem gjorde jag middag till tjejerna som vi åt i ganska bra tempo för sen skulle vi iväg på fotbollsträning. Väl där möttes jag senare av min värdmamma, så blev avbytt och har nu landat hemma igen. Så dagen har sprungit förbi snabbt, men jag längtar trots allt till nästa vecka då nästa skola (den hon kommer gå i på morgonen 3 dagar i veckan) startar för lillen och att alla aktiviteter kommer igång, för just nu känns det som att vi bara väntar på att komma in i alla vardagliga rutiner. I alla fall, ikväll ska jag troligtvis träffa Anna och Linn, för bara lite välbehövligt snack. Tills dess ska jag försöka ta hand om min tvätt, för igår råkade jag fastna framför youtube och inte göra någonting vettigt alls. Sånt är livet! 
 
PUSS
 
Hey monday
Måndagen och veckans första arbetsdag avklarad, yey! 


Vi började dagen med att lämna den stora på skolan, sen åkte jag och min lilla goding på lite äventyr. Först till banken, sen tanka och så bibblan på det. En lugn och skön morgon, sedan var det lunchdags och efter det lämnade jag även mitt yngsta värdbarn på skolan. Jag använde min lediga tid till att prata med mamma och pappa därhemma, alltid lika mysigt och välbehövligt. Hann med ett samtal till Frida också innan tiden nästan var slut och jag skulle tillbaka och hämta barnen på skolan. 

Hela eftermiddagen ägnades åt matlagning. Jag gjorde svenska köttbullar med hemmagjord pesto (första gången jag gjorde det), med citron&vitlökskryddad squash, som käkades med tomat och mozarella/fetaost på en liten macka. Det var otippat gott och enkelt att göra. 

Jag är stolt över mig själv som lyckades med detta, haha. Det är SÅ kul att laga mat och jag längtar tills jag har en egen lya och jag kan laga vad jag vill och när jag vill. Mat är kul och gott! 
 

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och försöka somna tidigt, har lite smått att fixa med på rummet men det lär jag väl inte göra i alla fall, haha. Detta var min och Vanessas utsikt igår från vår lilla parkbänk. 

Alltså sensommaren, jag älskar dig så mycket! Imorgon är det dags för mig att säga hejdå till Vanessa, det känns så himla tråkigt. Är såklart glad dock att jag träffat henne och längtar redan tills när vi ses hemma i Europa igen. 

Och som avslutning på detta sjukt ointressanta inlägg tänkte jag visa er pannkakorna jag käkade till frukost igår. Det vita som är smält på toppen, det är vid choklad. Så gudomligt gooooott!!! 
 
Puss