Ohio - saturday

I lördags var det julafton!!! Inte för att det är dagen då vi faktiskt firar jul här, men ändå. Fick höra "swedish merry christmas" när jag sa godmorgon till gänget. Jag pratade lite snabbt med familjen hemma, sa god jul och lyckades se Kalle live genom telefonerna. Vilken bra start på dagen! Efter det drog jag och min värdfamilj + bebis-kusin-familjen till the Y för att bada lite. Vi simmade, tävlade, lekte osv. Sen drog vi och handlade saker till ett julklappsspel. I den affären fick man popcorn när man gick in, som man sedan kunde käka medan man shoppade. Dessutom var alla varor, alltså varenda leksak, mjölkpaket, etc märkt med priset med en egen liten sticker. Visste inte att man fortfarande gjorde så. Det var en hyfsat stor affär så jag undrar verkligen hur mycket tid de lägger på att prissätta varje vara. 


När vi kom hem va det nap time, sen picture time. Alltså att alla klädde upp sig och så tog vi familjebilder. Det var en upplevelse! Men så himla mysigt ändå att de tog massa bilder. Jag gillar ju sånt och tycker man ska bevara så mycket som möjligt. Efter bilderna åkte vi till kyrkan för gudstjänst. Det var en katolsk kyrka, denna familjens hemkyrka. Så många i deras familj har blivit döpta och gifta i denna kyrkan, bland annat min värdpappa, så det var kul att få se den. På kvällen var det julmiddag på schemat! Så himla mycket god mat, men inte alls som svenskt julbord. Det var en sjukt mysig kväll, senare kom också mina favoriter - lauren, morgan och kristin! Så vi hade en väldigt rolig kväll, sen kom jultomten förbi också och vi alla fick ett litet paket var. Tomten sa att jag varit bäst av alla under året och att jag vart i tid varje dag till jobbet. Funderar fortfarande på om det var en pik från min värdpappa då han var den som pratat med tomten innan och sagt vad han skulle säga. Det blev ännu en sen kväll och sen kväll och barnen hade svårt att komma till ro och somna, för imorgon var det ju jul!!! 

Puss

Ohio - friday

God jul. God himla jul hörni! 

Jag är som ni vet uppe i Ohio, vi kom upp sent torsdagsnatt och då spenderade jag två timmar i telefon med min käraste syster innan jag tillslut gick och la mig. Vaknade en aningen trött på fredag, men ändå sjukt taggad för julmys! Vi gjorde ärligt talat inte jättemycket under fredagen, vi tog det rätt lugnt, slog in de sista julklapparna. Jag passade på att prata med alla hemma i Sverige, när alla hade uppesittarkväll. Var mysigt att få prata en stund med dem alla. Senare under dagen så var det mer familjemedlemmar som ankom. Alla min värdpappas syskon med familjer är här, så vi är 16 stycken, fyra familjer. På kvällen hade vi pizza middag, från byns bästa pizzeria. Vi åt och umgicks, två av barnens kusiner var i Sverige i somras så de berättade för mig om sin resa. Det är alltid väldigt intressant att höra hur andra ser på saker. Det var bara en sjukt mysig och rolig kväll, skrattade så att jag grät gång på gång. Det är så himla roligt att komma iväg hemifrån med min värdfamilj, fint att se att mina värdföräldrar slappnar av lite och inte är helt uppstressade av vardagen och jobbet. Jag älskar att vara här uppe, Ohio har fått en speciell plats i mitt hjärta. 

Time to goooo
Hej vänner!
Här kommer ett inlägg i rekordfart, där jag bara tänkte berätta att jag har lyckats! Jag har hunnit med allting jag behövde göra, även om jag kände mig lite halvt tveksam igår runt 00:30 när jag gick och la mig. Det har varit mycket, men jag lyckas ändå vara snabb när det behövs. Alldeles strax ska jag sticka och hämta tjejerna, ska bara slå in ett sista paket först, sen så kommer vi troligtvis dra med en gång. 


Fick möjligheten att ha en stor resväska på denna tripp, då jag ska ha den sen när jag flyger till Mathilda. Det har typ inte ens underlättat, för istället har jag tagit med mig sjukt mycket saker. Har kläder så att det räcker och blir över. Som tur är kan jag lämna lite som min värdfamilj får ta med sig hem sen när jag sticker. Men nu tror jag att jag har allt, det är ju så stressigt att inte veta om man glömt något eller inte, haha. Tror allting löser sig! Kommer inte ta med mig datorn, men uppdaterar troligtvis från telefonen, så vi hörs nog innan jul, men annars, god jul kära ni! 
 
PUSS