Almost time
Gårdagens inlägg skrevs i måndags, nu har det ju gått någon dag så här kommer lite mer uppdatering. Först av allt, barnen har lov från skolan denna vecka = inget är sig likt på schemat. Jag är så sjukt förvirrad, sa senast god jul till en mamma igår som jag ska träffa idag igen. Alltså dagarna är så himla långa och även om det egentligen bara varit två fulla dagar denna veckan än så länge så känns det som typ en hel vecka. Det är play dates, aktiviteter, barnkalas osv. Men det är mysigt. Vi ser på tv på morgonen, något vi aldrig annars gör vilket är extra gosigt såklart, speciellt när man börjar 7. Vi gör allt möjligt pyssel, pärlar, målar, färglägger, ritar av varandra, spelar spel, gör experiment. 


Samtidigt är det sjukt kallt ute. Vet inte om jag någonsin levt ett vardagsliv i -20C förut? Det är okej ändå, jag har ingenting emot kylan just nu, dessutom har vi ju snö så det är nice. Som jag nämnt tidigare så förhöjer det julstämingen. Angående jul, vi åker upp imorgon på vårt julfirande. Det blir nästan en hel vecka med min värdpappas familj. Jag är sjukt taggad, det ska bli väldigt roligt. 

Från Ohio flyger jag ju ut till Las Vegas som ni vet nu vid det här laget. Där träffar jag min saknade Mathilda. Igår ringde hon för att göra mig sällskap och hjälpa mig i min packningsprocess. Vi konstaterade att det är så sjukt att vi varit ifrån varandra i 6 månader? Liksom hur gick det till? Vi får hoppas vi bor närmare varandra sen när vi båda är tillbaka i Sverige. Så jag påbörjade i alla fall min packning igår, men jag har en hel del kvar att göra. Måste bland annat sätta igång tvätten och ta kläder därifrån sen. Det är svårt att packa för dessa två veckor, det är liksom först minusgrader i Ohio, sen lite varmare i Las Vegas, ner mot nollan igen i Sedona men sen upp till 20C i Phoenix. Kroppen kommer ju inte fatta någonting. Fattar inte att det är så snart jag ska åka, ska bli så sjukt roligt att göra detta lilla äventyr med min Mattis!

Något annat jag måste hinna med är att köpa sista julklappen, plus tights till min nya klänning jag köpte som jag ska ha på julafton. Mina barn blev väldigt glada när de hörde att jag hade en ny klänning, för man måste vara "fancy" på julafton enligt dem. Ska också hänga det sista med Lisen och Sanna och säga hejdå inför vårt lilla julbreak vi kommer få ifrån varandra. Kommer sakna dem massor! 
Så det är väl typ det. Det känns som jag har läget under kontroll, men man vet ju aldrig. Vill hinna tömma kameran på bilder, blogga ikapp om thanksgiving och komma lite i fas också innan jag åker iväg på nytt, men det är frågan om jag hinner det. Känns nästan lite omöjligt. Vi får se alltså! Men jag mår väldigt fint och är väldigt glad, känner mig mycket mer förväntansfull och taggad på denna jul än förra, även om jag försökte hålla humöret uppe! Nu vet jag ju hur det känns att vara hemifrån på jul, dessutom vet jag att detta blir sista julen med min värdfamilj, så jag få passa på att njuta extra mycket. 
 
PUSS
JUNITJEJ

Njut av julen!
Vilka fantastiska bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress