First snow
Igårkväll var jag på konsert på Chicago theater. Det var James Bay, Charlie Puth och Jojo som spelade och det var så extremt bra. Blev sjukt imponerad. Älskade det så mycket! Hade fint sällskap i form av Sanna, Lisen och Malvina också, så det var nice. Imorses vaknade jag trött och förkyld, var egentligen inte sugen på någonting, men städerskorna kom så jag var tvungen att bege mig ut ur huset. 


Som tur var fick jag hänga med dessa två stjärnor! Vi åkte till Andersonville där det var julmarknad och luciafirande, vilket var så himla mysigt. Vi mötte även Frida, Lisa, Emma och Malvina där, så det blev hela svenska gänget, yey! 

Vi myste runt lite, njöt av första snön, shoppade lite julklappar osv. Sen gick vi skilda vägar, men vi ska ses nästa helg igen så det är lugnt. Jag, Sanna och Lisen åkte och käkade lunch, eller de åt, jag hade käkat en sen frukost så jag var inte hungrig. Vi lämnade sedan av Lisen som hade familjeplaner och au pair möte, medan jag och Sanna fortsatte hem till henne där vi hade andra adventsmys. 
Vi såg på hela (!!!) mysteriet på greveholm, världens mysigaste att plöja en julkalender sådär. Ute var det såhär fint och jag blev helt varm och julglad i hela kroppen. Snö är ju så vackert. Denna dagen var verkligen så fin, hade en så bra känsla om allting och jag var bara taggad. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress