It's christmas time
Hallå i stugorna! Hur mår ni? Mina dagar går för tillfället för det mesta ut på att förbereda inför julen, för jag insåg att detta är min sista vecka innan vi åker till Ohio på julfirande. Från Ohio åker jag till Vegas för att träffa Mathilda och ha semester. Herregud, nu blev jag taggad. Det är ju hur snart som helst! Blev också en aningen stressad. Det är sjukt mycket som ska hinnas med och nästa vecka är mina barn lediga från skolan = jobbar 10h/dag = ingen tid att fixa saker då. 


Kan ju i alla fall berätta att jag skrivit och skickat iväg alla mina julkort nu. De lär inte landa i Sverige i tid, men vad gör det. Hoppas jag gör lite människor glada i alla fall. 

I år känner jag en himla stark julkänsla, det är snö, kallt (-20C idag). Allting bara stämmer liksom. Ska också bli otroligt mysigt att fira i Ohio, då min värdpappas släkt är världens goaste. 

Nu ikväll hamnade jag i en lång konversation med min värdpappa, allt från resor till livet, framtiden och hur pengar påverkar samhället. Han är väldigt smart, min värdpappa. Tycker det är så fint att han bryr sig om mig och vad jag ska göra med mitt liv. När jag berättar vad jag är rädd för så förklarar han varför jag inte behöver vara det. Och varje gång jag ifrågasätter mig själv så motbevisar han mig och säger att jag kan visst. Jag klarar mer än vad jag tror. Han ser så mycket mer kapacitet i mig än vad jag själv ens vågar drömma om. Önskar att man kunde se på sig själv så som andra såg på en, tror man hade haft en lite mer positiv bild av sig själv då. 

Förutom att det är svårt att välja vad jag ska göra, så måste jag välja vart. Jag måste tänka på hur jag ska gå tillväga. Samtidigt går det inte att planera allting i förväg, livet går sin egen väg allt för ofta. Tror ändå han fick mig att inse att ingenting är omöjligt, så det är ju bra, nu vet jag det, frågan kvarstår ju dock - vad ska jag göra? 

Får väl klura lite mer på det här. Jag ändrar mig typ varje dag. Lyssnar på olika människor, försöker ta med mig deras erfarenhet, men det är svårt att applicera på ens egna liv. Ibland är det enklare att bara låtsats som ingenting, men så kommer man ju ingenstans. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress