Last weekend before christmas
Alltså, som jag nämnde i förra inlägget så kretsar typ allt i mitt liv just nu kring julen och min semester som kommer precis efter! Det är mycket att fixa, jag är inte klar än, men börjar närma mig. I fredags gjorde jag ändringar som behövdes på min ena flygbiljett (tydligen omöjligt att stava mitt namn rätt) och just nu sitter jag i kö med det andra flygbolaget för att ändra även där. De är ju så himla hårda här och man kan bli nekad tillträde om inte namnet på biljett & ID stämmer exakt överens = bättre att ta det säkra framför det osäkra. Satt dock i kö till detta flygbolaget i 45 min i fredagskväll innan jag gav upp så nu försöker jag igen, idag måste det bara lösas! (Update, nu är allt fixat, puuuh) Jag köpte också till baggage på mina flyg, så nu är det gjort. 
 
 
I fredags jobbade jag kväll också, så jag lagade tacos till ungarna och så myste vi lite extra. Jag hann även med en lunch med Frida, Nellie och Sanna, det var mysigt som alltid. Köpte också de sista julklapparna, var på mitt yngsta värdbarns julfest och tog hand om tvätten - fullt upp alltså. Försökte boka kurser på collage, men det krånglade såklart också (hade världens mest intensiva dag i fredags) så jag fick istället åka till Oakton i lördags morse och anmäla mig in person. Känns så skönt att det är gjort i alla fall. Efter det var fixat, åkte jag och Lisen tillbaka hem till mig och gick sedan till tåget för att möta Sanna och åka downtown. Vi skulle åka skridskor men det var en fet kö (otippad för mig denna helgen....) så istället gick vi och käkade och hängde lite bara. Det var extremt mysigt! 
 
 
På kvällen jobbade jag igen, barnen sov för det mesta så jag hann läsa en massa, det var najs. I söndags så skulle jag jobba några timmar på förmiddagen, det slutade med att jag jobbade heeeeeela dagen. Hade bara lilltjejen hemma dock, så vi gjorde lite allt möjligt. Bland annat jobbar vi på ett projekt till julklapp till mina värdpäron, som ska va fråg mig och barnen. Vi var ute och lekte i snön, men det var fett kallt. -20 i två dagar nu, man fryser ihjääääl. Vi hade en mysig dag i alla fall, trots att den var lång och jag var sjukt trött på kvällen. Det stoppade inte mig för jag var tvungen att slå in alla mina julklappar, det kändes så himla mysigt med julmusik och fixa och dona. Var sjukt trött när jag väl landade nyduchad i sängen. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress