JAG LEVER
HEJ! Jag lever, men har haft fullt upp. Alltså som alltid. Fast lite extra just nu. I slutet av förra veckan hängde jag som sagt med Amanda, hon kom och hälsade på mig här på norra sidan av Chicago och vi hade en finfin dag fylld av mat, shopping och massa prat. Vi tog sedan L:et tillbaka in mot staden för att bege oss mot Fridas. Där hade vi en mysig kväll med mer häng och snacka och ja bara mys. På fredagsmorgon såg vi på Sverigematchen, vilken besvikelse alltså. Vi fick unna oss pannkakor efter det för att försöka må bättre. Det var typ det vi gjorde och sedan stack jag hem igen.
På kvällen åkte jag och träffade en ny au pair, från Ecuador denna gång. Hade aldrig tänkt mig att jag skulle träffa någon därifrån. Det var riktigt roligt och vi hade en bra kväll. Vill definitivt hänga mer mer henne. På lördagsmorgon kom äntligen mina syskon+respektive hit, wihooo! Bästa grejen. Tänker skriva och visa bilder från deras vistelse i kommande inlägg. 
Idag var min första dag utan dem, så har hängt med Mathilda hela dagen. Vi var vid poolen, käkade lunch och middag, köpte födelsedagspresenter till mitt värdbarn, hängde lite hos henne och nu senare på kvällen hemma hos mig då jag har jobbat lite. Det var en fett skön och fin dag, så det var najs. Imorgon fyller Evie år så det kommer bli festligt och kalasigt mest hela dagen. 
 
PUSS
 
 
äntligen onsdagskväll
Ja vänner, äntligen onsdagskväll hörrni. Som jag längtat, haha. Jag har ändå haft fina dagar med barnen, det har varit mycket parkhäng, picknickar, pianolektion, glassätande. Som det sig bör på sommarlovet, right? 


Mitt äldsta värdbarn. Dessa ungar är underbara, älskar dem så så så mycket. Kan inte förstå att jag för ett år sedan inte kände dem? Vågar knappt tänka på framtiden när jag inte längre kommer vara här, rent fysiskt. Det kommer göra så ont att vara ifrån dem. Men är det något jag lärt mig detta året är det att jag klarar mer än jag tror, och nu vet jag hur det är att vara ifrån folk jag älskar. Man bygger verkligen upp ett speciellt band med barnen här, de är som mina små bästisar och jag älskar att spendera dagarna ihop med dem. 
Nu ska jag i alla fall njuta av lite ledig tid. Det kommer dock va fullt upp då jag ska hänga med svennar på besök! Imorgon kommer Amanda komma hit och jag ska visa henne runt i Wilmette. Är så glad att vi fick ihop det och att jag kommer kunna hänga såpass mycket med henne när hon väl är här, hade inte räknat med det. 
 
Jag sitter just nu och gör allt jag egentligen inte borde. Jag har en lista på typ 10 saker som ska göras innan jag går och lägger mig och än så länge har jag gjort två av sakerna, varav en var att äta middag. Krävande osv... Vi hörs snart igen, nu ska jag göra ett försök i att ta tag i mitt liv. Wish me luck!
 
PUSS
Jobb, jobb och snart ledighet!!!
HEJ! Vad himla mycket återblickar jag gjort i de senaste blogginläggen. Nu är det back to this life som gäller. I lördagskväll hängde jag hos Mathilda, hade mysigaste kvällen. I söndags hängde vi hela dagen också, vi åkte runt och kikade i alla möjliga affärer. Fint var det. Igår jobbade jag heeeela dagen, det blir extra intensivt nu när ungarna inte har någon skola. Det var dock en bra dag och vi gjorde lite allt möjligt. På kvällen färdigställde jag fotoboken som jag ska ge till min värdfamilj. Nu när jag stannar två år så tänkte jag att det är likabra att göra två böcker, annars kommer det bli alldeles för mycket att göra i slutet. 


Från en dag då jag var lite snyggare än just nu. 
 
Idag har jag också en lång dag, dock är båda ungarna iväg på en playdate just nu så jag fick ändå lite ledig tid, så jag har passat på att duscha. Älskar känslan när man är helt nyduchad och fräsch. Ska vila lite så fort jag skrivit färdig detta och sen blir det mer jobb. Imorgon är min sista jobbdag för veckan, för sedan åker min värdfamilj till Ohio och jag stannar här och hänger med Amanda(!!) som är här och hälsar på Frida. Vi tre ska äntligen hänga igen. Yey! 
 
PUSS