Det senaste
Hej! Ska lite snabbt uppdatera er med vad jag gjorde förra veckan, bilderna i inlägget kommer från nu i söndags när jag var i Chicagos botaniska trädgård. Så ja, förra måndagen var det en vanlig jobbdag, träffade troligtvis Mathilda och Sofia efter jobet? På tisdagen hade jag en finfin kväll med Vanessa på starbucks, vi diskuterade livet och världen vi lever i.


I onsdags hängde vi hos Mathilda efter jobbet, det var mycket mysigt. Vi åt god mat, pratade, såg på tv. Bara hängde helt enkelt. Värdsbäst. Sent på onsdagskvällen kom mamma, pappa, Mats och Elisabeth tillbaka hit efter deras västkust-tripp. 

Så hela torsdagen hade jag sällskap här vilket var mycket mysigt. Det började bli varmt så vi kunde sitta ute mycket, spela fotboll och leka i trädgården. På kvällen gick vi ut och käkade pizza. En bra dag helt enkelt! 

I fredags började vi dagen med frukost på pannkakshuset. Svingott! Vi släppte sedan av Mats och Elis på tåget, sen var det bara jag, mamma och pappa kvar här så under min lediga tid spelade vi kort och myste. När jag började jobba så lekte vi med barnen. Dagen gick rätt fort och på kvällen gick vi ut och käkade middag, allihopa. 

Vi hade en bra fredagskväll, alla hade tid att prata en massor. Mycket mysigt, på lördagmorgon var det hejdå som gällde och det var ju såklart lite sorgligt. Jag vet dock att tiden kommer gå fort tills jag ser dem alla igen, jag har det så bra här och har mycket roliga saker inplanerade så det känns lungt. Men själva hejdå-stunden är ju aldrig rolig! Det var så underbart att få ha dem här på besök, jag har älskat varje sekund. 

Efter hejdået så åkte jag till Chicago, överraskade Frida för att fira hennes 1årsdag här i staterna. Det var så kul! Lisa var där också så äntligen fick vi hänga lite. Vi fick våra naglar fixade, bilen tvättad av the wrestling team på det lokala high schoolet, häng i lincoln park, se Lisas nya hus. Ja, det var en perfekt dag helt enkelt. Äntligen känns det som sommar. När jag kom hem käkade jag middag med Sofia och Mathilda, sen skulle jag jobba hela kvällen. 

I söndags gjorde jag ingenting vettigt förutom att åka till den botaniska trädgården med Mathilda och Maren. Det var rätt mysigt måste jag ändå erkänna. Vi käkade thai till middag och hängde på min baksida. Sen skulle jag ta tag i mitt liv och städa på rummet men jag fastnade framför min dator. Så typiskt. 

Igår var det så varmt och skönt här, verkligen sommarvärme! Äntligen! Vi lekte ute mest hela dagen och det ägde. På eftermiddagen träffades jag, Sofia och Mathilda i parken med våra värdbarn och det var helt perfekt. Alla lekte så bra och vi hade det bara allmänt gött. När vi alla jobbat färdigt träffades vi hos Mathilda, där satt vi på hennes alltan och spelade kort tills det blev mörkt ute. Sommarkvällar i mitt hjärta för tusan! <3 <3 <3 

Så ja, det är typ det jag sysslat med den senaste tiden. Mitt rum är fortfarande a mess, seriously. Måste ta tag i det någon gång snart här i mitt liv. Helst nu. Idag är jag i alla fall ledig en stund på dagen här så ska försöka göra någonting vettigt. Har lite småprojekt jag måste ta tag i. 

På torsdag flyger jag, min värdpappa och barnen till New Jersey. Min värdmamma är redan där. Vi ska spendera helgen där på min värdmammas återträff för hennes universitet. Jag är taggad, det kommer nog bli fint. 
 

Nästa vecka är det juni!??!? Tiden har gått så fort så jag får nästan panik. Nu är det förresten så att jag kan börja "räkna ner" eller alltså att det är mindre än ett år kvar här. Det är ju sjukt. Har hela tiden känts som att jag har så lång tid här, men nu är det bara ett år kvar. Det som var tanken från början. Tur att jag förlängde, kan inte ens föreställa mig att åka hem i augusti??? 

Nu ska jag försöka slita mig från datorn. 
 
PUSS
Söndag på stranden
På söndagmorgon förra veckan vaknade vi upp, käkade frukost och begav oss ut på äventyr. Typ. 


Jag tog med dem ner till stranden och visade dem den. Min favoritplats här i Wilmettan! 

Där kan man gå och diskutera livet i denna fina miljö. 

Fina Sofia. Så himla mysigt att få visa dem stranden. Även om det var blåsigt och kallt så fick det mig att längta till sommaren. Det kommer ÄGA! 

Försöker oss på en hoppbild. 

Ännu en bild med vår pose. Bästa!
Sista bilden får vara en helt okej lyckad hoppbild. Tack till världens finaste tjejer för en underbar helg. Nästa gång vi ses allihopa är i Sverige, när jag och Sofia är färdiga med vårt förlängningsår. Längtar redan tills häng hemma i Sverige!
 
PUSS
Lördag i Chicago
Lördag förra veckan tog jag med mina fina tjejer till min fina stad, Chicago! 


Glad jag i min stad. 

Så först promenerade vi ner från Metran till loopen, här skådar ni State Street. 

Det blev ett obligatoriskt möte med bönan, såklart. Hej från mig! 

Undra hur många bön-bilder jag varit med på so far under min tid här? Vår pose, vår bild. Älskar detta så mycket. Så jäkla kul att ta denna bilden! 
Hej från hörnet!

Vi gjorde inte så mycket, det var riktigt kallt tyvärr, blåste och hade sig. Dock hann vi med en starbucks fika, turistshopping, turistbilder. 

Och slutligen middag! På Vapiano, som vi även käka på sist vi sågs. Vi skapar våra egna traditioner, fint. 

Det är ändå sjukt att detta var tredje gången vi sågs. Dock har vi som sagt umgåtts så sjukt intensivt i några dagar varje gång vi setts, så vi liksom vet vart vi har varandra. Vi har vår gruppdynamik, vi känner varandra, samtidigt som vi har så mycket att prata om och lära känna varandra mer på djupet. 

Haha. Vi alltså. 
Så det var vår dag i Chicago.
På kvällen slappade vi en liten stund och begav oss sedan till Marens hus där vi skulle ha Eurovision-kväll tillsammans med henne, Mathilda och Sofia. Det var en bra kväll, Frans kom femma och jag är nöjd. Vi hade gått in för det ordentligt och det fanns kanelbullar, chips, dipp, dricka, ost&kex. Dessutom hade vi ett papper med alla bidragen på så gav vi betyg och skulle sedan gissa vilka låtar som kom på vilken position. Jag hade rätt med vinnaren och den på 15e plats. Go me! 
 
PUSS