Go cubbies
HEJ vänner!!! Idag är det torsdag och lite sol, det får man tacka för efter en hel dag med regn igår. 

Dagen började som vanligt med att lämna på skolan och sen dansen. Det verkligen öste ner regn. Efter dansen käkade vi lunch på panera, alla mammor och barn. En bra tradition tycker jag ändå. 
När båda barnen var i skolan åkte jag till bibban och jobbade på min scrapbook, den är så så så nära till att vara klar nu! Kollade också igenom läxorna från weekendkursen och mejlade några ställen för att se om jag kunde volentärarbeta där.

Ska iväg redan idag och göra två timmars volentärarbete, så ska bara duscha och äta lunch innan jag sticker! Skriver mer om det när jag har gjort det. Igår eftermiddag hade båda barnen vänner över, så det var 5 småtjejer härhemma och jag ställde mig och stekte pannkakor till dem alla. Var mycket uppskattat! Kände mig som en super au pair. 

Igår kväll var ju sista basebollmatchen i world series, och chicago vaaaaann efter 10th inning. Var en nästan 5 timmar lång match och jag såg hela skiten, i slutet var jag så trött att det inte spelade någon roll, bara något lag vann... Så roligt för cubs och hela staden nu att de äntligen fick vinna, senast de gjorde det var 108 år sedan. Så det var på tiden kan man säga. Alla här är glada och går omkring med cubs kläder/kepsar. Det var häftigt att de vann och jag är glad för alla som hejar på cubs, men mitt hjärta slår starkare för andra sporter. 
 
Puss
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress