Last sunday
Har varit svårt att sätta sig och skriva någonting här i veckan. Valet liksom bara tar över i mitt huvud och det finns så mycket jag vill säga, men kan inte få ut något alls. Samtidigt känns det fel att prata på om livet här som om ingenting har hänt, men det är väl en överlevnadsstrategi som vi alla har. Låtsats som ingenting så länge som möjligt, hoppas att det inte äter upp en. Min fina vän Mathilda har skrivit så bra om valet, här och här. Tycker verkligen ni borde läsa, håller med i varenda ord. 

Nu ska jag uppdatera er om min vecka. I söndags så åt jag pannkaksfrukost med dessa godingar! Det var mycket mysigt och gott. 

Tyvärr var det något fel på grädden så det räckte bara till typ två pannkakor. Så tråkigt ändå, haha. Never forget! 

När vi var mätta och belåtna så åkte vi och hämtade Lara, för att sedan åka till Illinois Holocaust museum, som alltså handlar om andra världskriget och förintelsen. 

Det var så sjukt intressant!!! Vill dit igen och kolla lite mer och läsa, för denna gången gick vi med på en tour (som var jättebra) men ändå, man hann inte läsa så mycket själv. 
Efter några timmar på museét var vi hungriga, så vi käkade middag ihop och åkte sedan till Old Orchad för lite shopping. Blev inte så mycket för mig, vilket min plånka var glad över. Det var i alla fall en superfin söndag, med personer jag tycker om!
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress