My weekend
Min helg. Den var fett långsam. Jag vaknade på lördag morgon och visste inte om jag skulle jobba eller inte, visste heller inte om vi skulle åka till Michigan denna eftermiddagen eller dagen efter. Det slutade med att jag inte behövde jobba förrän någon timma på kvällen = vi åkte alltså inte förrän på söndagen.
Istället spenderade jag dagen med att prata med folk hemifrån, duscha, måla naglarna, packa allting och bara förbereda mig. Hann också med att gosa en hel del med barnen. 
På söndagen fick jag veta att vi inte skulle åka förrän senare på eftermiddagen, så jag tyckte det var dags för mig att bege mig ut och göra något. Lisen och Sanna hade en IKEA-tripp inplanerat, så jag bjöd in mig själv och plötsligt satt jag där och käkade köttbullar. Det var mysigt att va på ikea igen, fint att se julstämningen osv. 
Det var en rolig dag, som alltid (bildbevis) och det enda jag köpte var godis. Dyrt godis, men ändå värt. Var roligt att komma iväg och göra något, och alltid lika roligt att hänga med Sanna och Lisen. Så fort jag kom hem bytte jag bara om till gosigare kläder och sen var det dags att dra till Michigan med familjen. 
Hejdå vår lilla gata. Ses om en vecka! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress