My weekend
Helgerna här borta är alltid fyllda med kompishäng, familjetid och lite ensamtid. Verkligen bästa kombon! I fredagskväll när jag slutade jobbet ville min stora tjej inte sluta krama mig, alltså hjärtat bultar ju för dem så hårt. Tog mig slutligen loss från hennes kramattack och blev upphämtat av Gina, en tysk vän som bor här i Wilmette också. Vi tog oss till juvelen, där mötte vi Sanna och Lisen för att köpa allt vi behövde för en ultimat tacokväll. Det slutade med att vi bara fick i oss maten och typ en sked chokladpudding, sen var det kört. Vi hade en så mysig kväll, massa, massa snack och verkligen allt möjligt och det var så härligt! Är så glad att jag har hittat dem här, så att man kan dela alla sina konstiga tankar med någon. 
I lördags blev jag upphämtat av Lara, sedan hämtade vi också Gina och jag åkte med mina kära tyskar på en liten tripp till ett stort mall, som också hade outlet butiker! Där blev det en shoppingdag, jag lyckades hitta två par Levi's Jeans och lite annat smått och gott. Var mycket nöjd med mina köp när jag åkte hem. Alltid lika roligt att hänga med Lara och Gina! På eftermiddagen gick jag med min värdfamilj på ett "friendsgiving-firande" vilket är typ som Thanksgiving fast med vänner istället. Det var en del familjer där, några nya, alla var så trevliga. Efter ett par timmar avlägsnade jag mig, mätt som tusan och åkte till Sannas hus igen, där var redan Lisen, Gina och Lara och vi hade en sjukt rolig kväll. Först lärde jag mig tyska, eller försökte i alla fall. Sen såg vi på film nere i källaren, där de har en hemmabio. Så lyxigt!
I söndags, alltså igår tog jag det lugnt här. Spenderade över två timmar med att catcha up med Vanessa på Whatsapp, sen pratade jag lite med mamma också. Lyckades också klämma in ett två timmars samtal med Mathilda där vi bokade alla boenden för vår Las Vegas trip. Känns mycket stabilt, nu är det bara bilen kvar. På kvällen tog jag mig, trott eller ej, ut ur huset för att träffa Nanna. Vi käkade thaimat, var så sjukt gott!!! Sen hade vi mycket att snacka om också, då hon just kom tillbaka efter en veckas semester med sin värdfamilj. En lugn och skön söndag blev ett bra avslut på en fin helg. Nu ikväll har jag legat och läst, läste ut en av böckerna jag fick av Mikaela, började på barnens simning innan idag och läste resten nu ikväll efter middagen. Hade samtidigt ansiktsmask på mig, så himla skönt och avslappnande. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress