Sundayfunday
I söndags hade jag en mysig dag, först en skön sovmorgon och sen åkte jag och käka brunch med Lisen och Sanna!! Vi var på pancakehouse,supergott. 
Jag och Lisen, sjukt mätta och glada!! 

Alltså detta var ju gudomligt gott!!!

När vi ätit färdig åkte vi till target och michels, craft-butiken som ligger precis jämte! Det var nice, köpte lite nya stickers till min fotobok. När jag kom hem började jag lite smått fixa med min scrapbook, men fick avbryta rätt snabbt för fick ett telefonsamtal och fick därefter bli räddaren i nöden. 
Åkte till Nanna och räddade hennes dag, sen stannade jag där och hängde när hon jobbade. Det är ju Sofias gamla värdfamilj, så jag känner ju kidsen. Så fina! Vi käkade glass på Homers på kvällen och där hade de halloween dekorerat, himla festligt. Resten av kvällen såg vi basebollsmatchen, cubs vann, vilket var gött för det hade varit förnedrande att förlora alla tre hemmamatcher. Nu avgörs det idag eller imorgon i Cleveland beroende på om Indians vinner idag eller inte. Cubs har chans att vinna hela skiten, men då måste de vinna båda två av dessa sista bortamatcherna. Det kommer bli tufft!
 
PUSS
 
Silja

Ååh så gott med pannkaksbrunch! Vart kan man hitta pancake house?! 😱😛

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress