A weekend in Ohio
Nu är jag hemma igen efter en helg i Ohio. Vilken himla fin och bra helg det har varit! Vi åkte tidigt i fredags morse, kom upp ungerfär mitt på dagen och tog det bara lugnt. Packade upp lite, tog en tur med golfbilen på området och jag fick äntligen se ett bröllopspar! De skulle gifta sig senare på dagen, så de var ute och fotograferade vid fina locations. Var även inne i bröllopsladan, jag har inte sett den när det varit uppdukat och ordning gjort för ett bröllop förut, men åh va fint det var. Går inte att beskriva, måste ses med egna ögon! 


På vägen upp till Ohio så åker man alltid förbi detta stället som har en sjukligt stor amerikansk flagga. I alla fall, vår eftermiddag fortsatte och vi lekte inomhus, pärlade lite, pratade med farföräldrarna och bara va. 

Tillslut var det dags att åka på fotbollsmatch! Fast först svängde vi förbi min värdpappas tailgate, för anledningen till att vi åkt upp var för hans high school hade reunion. Väl på Glenoak high school tog vi oss in på arenan, kollade på banden där barnens extra kusin Morgan spelade! 

Det var en helt fantastiskt kväll, jag, barnen och farmor och farfar var där. Jag hade så kul! Min värdfarfar lärde mig mycket om reglerna och var imponerad över hur snabbt jag hängde med och förstod. Kändes bra! Vi såg bara första halvlek för det började bli kallt och sent, men när vi lämnade ledde Glenoak med 19-2 och det blev också slutresultatet så det verkade inte som att vi missade något.
På lördagsmorgonen vaknade vi till en fantastisk fin dag, ganska snabbt var det molnfritt och soligt och skönt. Vi åkte till en park där jag sprang omkring i säkert en timma och lekte med barnen. Efter det gick jag och min värdpappa med barnen till the Y där vi mötte min värdmamma som hade tränat medan vi var i parken. Vi hoppade i poolen och badade i säkert två timmar, så himla roligt att leka i vattnet! 

När vi kom hem så var Lauren, barnens andra extrakusin där och tillslut kom även Morgan. Vi hade mycket att catcha up om, för vi sågs senast förra Thanksgiving! Vi lekte lite inne med barnen och sen gick vi ut och körde springtävlingar, spelade volleyboll och bara hade det bra. En mysig eftermiddag. 

Mina värdföräldrar åkte iväg på reunion-middagen medan jag och tjejerna stannade hemma med Lauren, Morgan och deras fina farmor. Vi bakade apple dumpling och det var så mysig att alla stå i köket och baka ihop och hjälpas åt. Jag fick mycket beröm för mitt tålamod med barnen, haha jag kände mest lol det är ju det här jag är bäst på. 

Det blev sjukt gott och min värdfarmor är världens mysigaste person, hon älskar att fixa och dona och stå i köket så hon serverade oss lite gott under kvällens gång. Efter ett tag blev det dags för barnen att gå och lägga sig, så jag gick upp och nattade dem och de somnade seriöst på en minut typ från att jag släkte lampan. Mina gullungar! Efter det var det girlstalk som stod på schemat, vi satte oss i biorummet och började prata om allt möjligt, mestadels high school. Det verkar inte så lätt alltid och jag är glad att jag gick i svensk skola, som visserligen också har sina brister men det känns som att folk i high school kan vara brutalt elaka men att det ändå är okej. Vi ringde även vår kära vän Frida och pratade med henne en bra stund, mitt i allt kom min värdmamma hem så jag gick upp och pratade med henne och fastnade i ett långt samtal om allt möjligt med henne. Sen gick jag tillbaka ner till Morgan och vi satt och pratade om livet halva natten. Fina Morgan, henne tycker jag om. 

Imorses åt vi alla en god frukost ihop, sedan var det ihop-packning som gällde och hejdåkramar till Morgan och Lauren som var tvunga att åka. Som tur är ses vi troligtvis redan till jul, då min värdfamilj ska upp till Ohio och fira! Jag och familjen plus min värdpappas moster (man möter många släktingar och barndomsvänner när man åker hem till födelseorten) tog en tur med golfbilen till höbalarna bakom ladgården. Där lekte barnen, sprang omkring och hade det bra. Lyxigt! 
Vi lekte sedan kurragömma i ett majsfält och det var bland det roligaste jag har gjort på länge, haha! Det ska man göra med ett gäng vänner. Har aldrig innan varit inne i ett majsfält, det är så sjukt stort och högt och man ser inte ut eller upp eller någonting. Går man i gångarna kan man se bak och fram men annars är det sjukt otydligt och man springer i cirklar typ. 
Sedan sa vi hejdå till min värdpappas föräldrar och åkte hem. Jag fullständigt ÄLSKAR att vara här, blir så himla avslappnad och lugn. Som en oas! Påminner mycket om hemma också. Älskar människorna också, de är ju så himla underbara. Små samtal med mina värdföräldrars föräldrar, släktingar och vänner är sådant som jag kommer bära med mig i resten av mitt liv. Är så tacksam över att min värdfamilj har öppnat upp inte bara sitt hem, utan sitt liv för mig och jag får ta del av allt som är viktigt för dem. Att deras släkt sen är så himla inkluderande och välkomnande och glada i att vara med mig gör mig så varm i hjärtat. Jag som inte växt upp med min egna farmor och farfar njuter lite extra av deras närhet och tittar på mina värdbarn och hoppas att de en dag när de blir äldre inser hur lyckligt lottade de är som lever detta fina liv. Hade aldrig i mitt liv kunnat tro att jag skulle ha någon som helst känslomässig koppling till Ohio, men nu känner jag att jag har extended family där och oavsett vad så kommer det alltid betyda något särskilt för mig. 

Puss från mig, nu ska jag sova och vila upp mig för en ny jobbvecka. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress