Fall's coming
Nu är vi tillbaka i rutinerna här hemma, med skola och allt vad det innebär. I måndags hade jag fullt upp med dans och simskola och sånt för barnen. På kvällen pratade jag med Mathilda och vi planerade vår nyårssemester. Fick även massa tips och hjälp av min värdpappa, han är ju världsbäst och så snäll. 


I tisdags träffade jag denna pinglan för luuuunch! Var på Shake Shack som jag varit sugen på ett tag och det var så himla gott alltså. Älskar pommesen! Vi catcha up om massa saker, det var över en vecka sen vi sågs så det var på tiden! 

Omg, vet inte hur jag ska överleva utan detta hemma i Svergie!?!? Bästa. Jag skypeade lite med mamma, pappa och mika också på eftermiddagen och sen hämtade jag ungarna. Vi stannade och lekte på skolgården och dit kom även min tyska au pair vän Lara, så vi var där enda till kvart i sex på kvällen. Då skyndade jag mig hem med ungarna och gav dem mat innan jag slutade. Mer planerande av nyårstrippen pågick (avslöjar i nästa inlägg vart vi ska). Idag träffade jag Anna en snabbis och åkte på ärenden, köpte en ny iPhone laddare för min hade lagt av, fick även med mig en powerbank hem och tänkte att det kan ju vara bra att ha. 
Det börjar förövrligt bli väldigt höstigt ute. Fortfarande 20C varmt dock, men ändå friskt i vinden. Känns härligt. Idag hade vi picnic i parken efter dansen, som lunch med massa andra barn och mammor. Lyssnade på ett mycket intressant samtal ang. deo och dess gifter. Jag tycker det är otroligt underhållande hur de kan bli besatta av en sak, mammorna här. De ska t.ex bara ge sina barn ekologisk mjölk, och nu deo utan gifter (vilket givetsvis är bra). Men det roliga är ju att de tar bilen överallt, äter all möjlig slags mat, källsorterar inte och bryr sig inte om miljön i övrigt. Men giftfri deo gör hela skillnaden! 
 
Nu ska jag hämta ungarna, idag har vi playdate hemma hos oss så det blir fullt upp hela eftermiddagen. Har mycket att skriva och berätta, men det får bli senare. 
 
PUSS
Mathilda

Vilken jävla kliffhanger. Lol.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress