Friday night
I fredags när jag varit med tjejerna på piano så åkte vi och mötte upp mina värdföräldrar på ett ställe i Wilmette där det var familj-bingo-kväll! 


Det var sjukt mycket familjer där, det var pizza och mat, bingobrickor och en riktigt häftig bingogrej? Vet inte vad det heter men de fick liksom ut bollarna med nummer och la ner dem i rätt ordning och då lyste nummret upp på en stor tavla. Okej, sjukt oklar förklaring men ja det var i alla fall väldigt smart!
 

Det var en mysig familjekväll och det var roligt att se hur tävlingsinriktad min värdpappa här. Vi vann ingenting i början av kvällen så tillslut började han plocka på sig överblivna brickor från familjer som hade gått hem. Tillslut vann vi! Yey, barnen gick fram till vinstbordet och fick välja sin vinst hela tre gånger sammanlagt!
Viktigaste av allt var ju givetvis att jag vann en gång och min värdpappa inte en enda. Alltid uppe i Michigan spelar vi ju bingo och nu i somras så hade jag ett himla flow (skrev om det på bloggen) och blev därmed utnämd bingo-mästare. Kändes skönt att kunna behålla titeln.

Nu till nästa del av kvällen, jag blev upphämtad av Sanna och vi hade en kväll på Target framför oss! Ja, jag är där minst en gång i vecka. Bästa stället! Tror ärligt att jag varit där nu de tre senaste fredagkvällarna, bästa grejen för det är typ inget folk där! Vi bara sprang omkring och lekte typ, stackars alla runt om som såg och hörde oss... Ps, det var samma kvinna i kassan denna sena fredagkväll som förra. #stammis


På target hade de såklart börjat förbereda inför Halloween! Godis i storpack (sjukt dyrt dock?)

Extremt mycket olika utklädnader. 

Man kunde va mat om man var ett barn (wish man fick va en hotdog nån gång)

Det finns ärligt talat allting. 

Min drömutklädnad ser ni framför er, en enhörning!!! Hur fin??? Beeeehöver! 

Sanna gick in för fullt för att hitta den perfekta outfiten för halloween. Tyckte denna passade jäkligt bra. 

Orange!!! Överallt, det börjar också pyntas utanför allas hus nu också, så himla mysigt!!

Haha alltså orkade inte ens fotade allting, men ja här är ett litet urval för er som inte kan se det själva!
Tappade bort Sanna för ett tag men hittade henne tillslut vid "sweet&treat". Haha, hade en så sjukt himla rolig kväll. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress