Living my dream
Äntligen torsdag! Yey, jag jobbar sent ikväll, det ska bli mysigt. Planerar att spela spel och läsa böcker hela kvällen. Idag har jag träffat en ny au pair som har flyttat in på min gata, en tysk, hon var trevlig och det var roligt att träfa henne. Vi kommer garanterat ses mer! Annars: det är kallt som tusan här nu, bara 10 grader och verkligen kyligt i luften. Inget regn idag men helt grått. Slut på väderprognos. 


Idag tänkte jag berätta om denna kära bok jag gjort, där jag samlat alla mina instagrambilder jag tog under mitt första år här. "Idag är den perfekta dagen att börja leva dina drömmar"  och ibland när jag tänker så, att jag lever min dröm så känns det löjligt för det här är ju bara mitt liv nu, men jag vet ju att detta faktiskt var min dröm för så himla många år. 

Jag har nästan glömt av hur galet förväntansfull och glad jag var när jag lämnade Sverige, det kändes nästan overkligt. Det är kul också att ha en bok där det står lite kort var jag faktiskt skrev dagen då jag la ut bilden, det ger mig en bättre känsla och bild av hur jag upplevde det då, när det hände. 

Liksom det här, när jag första tiden här började turista och se olika saker. Allting var bara extra spännande och roligt då. 

Den här bilden la jag till exempel ut när jag vart här i elva måndader, nu är jag inne på min femtonde månad här. Tiden springer verkligen ifrån mig och det är sjukt att tänka tillbaka och inse att jag faktiskt varit här länge nu. 

Lite små äventyr jag sysslade med i september. Det är ju kul att kolla tillbaka på detta redan nu, men det kommer bli ännu roligare sen när jag väl är hemma. Och även om mitt instagram album finns digitalt just nu så föredrar ju ändå jag att kika på det såhär i fysisk form. Dessutom kanske jag en dag vill rensa hela min instagram, men jag vill ju ändå minnas allt som hände under tiden här i USA. 

Sista bilden är denna och jag ska fortsätta fylla på sedan i slutet av mitt år för att fullfölja det. Så det blir helt enkelt en bok med min tid i USA via min instagram. Som jag uppdaterar överdrivet mycket, men det finns ju så mycket jag vill komma ihåg oh minnas lite extra, så då blir det så. 
 
Nu ska jag käka lite lunch, i eftermiddag har vi playdates här hemma och sen jobbar jag som sagt hela kvällen. Det blir bra, och imorgon är det ju fredag och allt! 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress