My week
Hej vänner, ännu en söndag är här och jag har gjort massor av kul i veckan som det nu är dags att berätta för er om. Vet inte om jag sagt det, men världens bästa Mathilda skickade sin iPhone till mig, så nu är allt som vanligt igen med dålig bildkvalité på bloggen. Haha, nej men ärligt, är så glad att mattis skickade den till mig för nu kan jag fånga varje litet fint ögonblick i vardagen, utan att dra upp systemisen. 
 

Kyrkan har börjat sälja pumpor igen, det ulitmata hösttecknet här i Wilmette! Det är ändå väldigt mysigt att gå förbi här varje morgon måste jag säga. Orange är en fin färg. 

I tisdags lagade jag en svingod korvstroganoff när jag var ledig mitt på dagen. Det var gott. Hela eftermiddagen hade vi playdate här hemma och när den var över åkte vi till Panera Bread för att käka kanelbulle, det var ju trots allt kanelbullens dag!! Där mötte även min värdmamma upp oss och vi hade en mysig liten fikastund där, barnen uppskattade verkligen denna bulldag och tänker fira den i fortsättningen!

På kvällen var det vice president debatt typ och jag orkade 20 minuter sen gav jag upp. Satt istället och skrev brev till mina kära vänner. 

I onsdags var det upp med tuppen som vanligt, börjar alltid 7 nu för tiden. Jag börjar dagen med att smyga ner (oftast är ingen annan i huset uppe) och så gör jag lunch och frukost till barnen. Plockar även disk om det behövs, sedan brukar det vara dags för väckning om barnen inte redan är vakna. Ungefär såhär brukar barnens frukost se ut, ganska mycket frukt, något slags protein och så bagel/muffin eller vad de nu vill ha. 

Såhär har mina frukostar sett ut i veckan, mitt käraste rågbröd som jag tog med mig från Sverige. Är så himla gott ju!!! Känns alltid lyxigt att äta det. 

När barnen var lämnade i skolan gick jag på en morgonpromenad med Matilda. Gillar våra promenader väldigt mycket!

Och såklart hennes mysiga hund. Så gosig! Det är en bra start på dagen att promenera och få prata av sig om allt som hänt det senaste. 

På kvällen var det ju yoga, men det vet ni ju redan. Gick faktiskt mycket bättre än förväntat och jag är så glad att jag gick dit.Det var svårt såklart men ändå kul. Kommer gå på flera yogapass! 

I torsdags så visade vädret att det faktiskt är höst. Vi är ju rätt bortskämda med värme här borta, men nu det senaste har det faktiskt blivit kyligare. Sen var det visserligen ca +20C men ändå. Det känns mycket kallare nu när det inte är hög luftfuktighet. 

Jag går i en liten höstjacka och långbyxor, vilket är roligt för hemma i Sverige hade jag legat ute och solat i +20C typ. Vem har man blivit.... Det är ändå sjukt hur snabbt kroppen vänjer sig vid olika klimat! 
Detta är enda bilden jag har från torsdag, tror väl att detta var min livsenergi denna dag typ. Men hade i alla fall en jättefin dag, men var trött då min förkylning vägrar ge med sig! Är mycket bättre nu dock, så hoppas jag förblir frisk nu ett tag!
Och i fredags gjorde jag min läxa när jag var ledig. Tror inte jag sagt det, men jag har anmält mig till en weekendkurs här i Chicago, så om två veckor så spenderar jag helgen i skolan och med sleepover hos bästa Frida! Det kommer bli bra det där. Får på så sätt gjort största delen av skolarbetet på bara en helg. 
 
Berättar mer om helgen i nästa inlägg! 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress