My wishes
Kära vänner, här kommer ett inlägg ni väntat på och frågat om länge. Nämligen min önskelista, som min kära släkt velat höra länge nu. Jag fyller ju 20 år om lite mer än en månad (yey) så då är det väl helt enkelt på tiden att jag skriver ihop vad jag önskar mig. + att snart är det jul! 
 
Grejen är den att jag inte önskar mig några särskilda fysiska presenter. Som alltid hade pengar inte varit fel, då jag har både min nyårstripp och resmånad framför mig. Jag har allting jag behöver, vinterkläder och allt sådant, så får jag pengar kommer jag absolut spara dem och lägga på resor. 

Känns inte pengar som en kul present (vilket jag fullständigt förstår, jag har varit så himla tråkigt och önskat mig det under hela mina tonår). Då är detta vad jag vill ha: en dag med er. Att bara umgås! Både för att jag inte vill ha massa extra saker att ta med mig hem nästa år, men ännu viktigare för att jag tycker att tid med er är mer värdefullt än saker. Spara er present/julklapp tills när jag kommer hem, så kan vi ha en heldag tillsammans och göra precis vad som helst. Kanske gå på något sportevent, teater, musik, någonting sådant, umgås tillsammans, äta gott och bara ta ikapp förlorad tid, det är upp till er. Hade såklart uppskattat att få ett litet kort/brev/hälsning med kanske en ledtråd för vad vi ska hitta på. Jag älskar ju också personliga saker, det vet ni ju. Foton, påminnelser om fina minnen vi har ihop, snälla ord, pepp, sånt där som jag kan leva på lite extra min sista tid här. Nått som kan verka litet men som betyder mycket i hjärtat. 
 
Skulle ni trots allt verkligen, verkligen vilja skicka någonting till mig så har jag faktiskt beställt ett paket från mamma, pappa och mika med lite småsaker som jag behöver här borta (inte nödvändigtvis födelsedagspresenter men ändå), så där kan ni ju bidra om ni vill. Glöm inte prata ihop er så jag inte får typ tjugo tacokryddor eller nått sånt. Just nu vill jag ha: 
- Böcker (mika har redan beställt, tack syster!!!)
- Marabou choklad 
- Marabou oreo om den fortfarande finns i butik?
- Plopp 
- Lösgodis (döskallarnaaaa MUMS + surisar, mika vet vad jag gillar)
- Tacokrydda
- Knorrs gräddsås (insett att den är godare än ikeas)
- Ekströms marsan/vaniljsås.
- Deo (finns bara spray här, vill ha riktig roll-on!)
- Chokladkalender
 
Just nu är det vad jag kommer på och jag känner mest, WOW, vem hade någonsin kunnat tro att det stod på min önskelista när jag fyller 20 år. Nej men ärligt, upplevelser med er är så mycket mer värt än saker! Frågor på detta mottages här i kommentarsfältet eller i facebook chatten! Kan mycket möjligt varit en aning otydlig här i inlägget, för jag kollar samtidigt på den sista president debatten, vilket såklart snurrar till det hela. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress