Saturday, shopping and cubs!
Godmorgon söndag! Idag fick jag mig en ordentlig sovmorgon, med över 11 timmars sömn, yey! Det behövde jag, speciellt eftersom att jag blev väckt igår av att några arbetare behövde komma in i mitt rum för att kunna klättra ut genom fönstret och upp på taket. Mitt fönster är enda vägen ut, så jag fick så snällt vakna och smyga ner. Efter frukost och lite mys med värdbarnen tog jag mig upp igen och duschade och gjorde mig i ordning för dagen, sen stack jag och hämtade Nanna för en shoppingdag! 
Vi åkte först till old orchad och kikade igenom affärerna där, hittade lite smått, typ mjukisshorts och basic t-shirtar. Efter några timmar käkade vi lunch och sen åkte vi till nordströms rack och de andra outletbutikerna i närheten. Jag hittade världens mjukaste och skönaste pyjamas byxor, är så nöjd! Så vi spenderade helt enkelt dagen med att gå runt och prata, skratta åt roliga/speciella klädkombinationer och bara ha det kul helt enkelt. Åkte hem och var hemma lagom till middagsdags och min värdfamilj hade lite vänner över så vi åt middag ihop. När middagen var över kom ännu mer vänner över för att se cubs-matchen. Jag engagerade mig riktigt ordentligt och gissa va - nu fattar jag reglerna! Fattar typ grejen med de två olika ligorna, fick förklarat för mig att det är ett under att Indians (Cleveland) ens tog sig till World Series och att alla förväntar sig att Cubs ska vinna. Det var en rolig match som slutade 2-7 till Indians, vilket är min värdpappas lag, så jag är glad! Kommer såklart vara glad oavsett vilket lag som vinner. 
Så det var en mysig kväll, för vi hade dragit ut tv:n och hade campfire och smores grillning, det var över 20 grader ute igår! Helt underbart! Det var ju lite halloween firande igår, så jag hade chansen att hänga med några vänner på någon fest downtown, det var även några som skulle till Evanston och checka läget, men jag tyckte det var så mysigt med vårt häng på baksidan + att jag var trött efter en hel shoppingsdag så jag stannade och hemma. När matchen var slut runt 22 så var jag också slut, så jag gick upp och duschade av mig all röklukt och somnade skönt runt midnatt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, det finns lite olika alternativ och jag ska väl bestämma mig så småningom, just nu är jag ju helt nyvaken så vi får se vad jag känner för! 
 
Puss!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress