Surprise Frida!!!
Igår gjorde jag något himla kul, kika på detta vettja: 


Jag åkte ner till Chicago, mötte upp med bästa gänget och vi shoppade loss inne på juvelen, tårta och ballonger...

Alltså titta på dem va fina, Lisa, Emma och Malvina. Gillar dem så!!! 

Vi smög oss in på hennes tomt och upp till hennes dörr....

Så fort vi kom in började vi sjunga "happy birthday" som följdes av "ja må hon leva"!!! Hon fick världens finaste fisk-huvudbonad och förstod nog inte riktigt vad som hände...

Men vi snodde med henne ut och stack och käkade på italensk resturang! Så himla roligt, hon hade inte misstänkt någonting och vi alla hade kämpat så för att inte råka försäga sig. 

Middagen var rolig, mycket skratt och prat, så som det blir när man födelsedagsfirar någon. 

Grattis till denna fantastiska kvinna!!! Hon fyllde 21 år i tisdags. Är så glad att jag fått dela så mycket med henne, att vi växte upp i samma samhälle och att vi nu gör detta äventyr tillsammans. Vi kan prata i timmar, hon bryr sig så mycket om mig och minns saker jag själv glömt bort. Alla borde ha en vän som Frida!!! 

Jag och Malvis! Efter middagen åkte vi tillbaka hem till Frida där vi intog tårta tillsammans med hennes värdfamilj. Så himla mysigt! Tillslut var det dags att tänka på refrängen och världens bästa Lisa skjutsade hem mig, hela vägen från Oak Park! Vilken hjälte!!! Jag som fortfarande mådde lite halvkasst eftersom min förkyldning inte vill ge med sig, uppskattade det så sjukt mycket! Tack, du är bäst Lisa.Sen att vi satt och kom på oss själva med att prata om bästa sättet att dö på är en annan diskussion, vårt samtalsämne flöt iväg kan man sägaa och vi gick in djupare och djupare i våra tankar. Jag tycker att man behöver prata om det som känns läskigt och skrämmande ibland så det så! Det var i alla fall en fantastiskt fin eftermiddag/kväll, vilka underbara människor jag träffat här borta!
 
PUSS
 
Angelica

åh så roligt :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress