walk of shame
(Detta inlägg skulle egentligen publicerats igårkväll, men glömde tydligen trycka på knappen!)

Fredag hörni, här är det kväll nu och jag sitter ensam på mitt rum och hör vinden slå mot husväggen. Jag vaknade upp på dåligt humör idag, hade ingen riktig anledning men jag hade bara en dålig dag. Var väl trött kanske? 


Denna bild på mitt värdbarn från tidigare i veckan beskriver ungefär hur jag kände kan man säga. Fick i alla fall ungarna till skolan och sen promenerade jag hem som vanligt, för att inse när jag är vid garaget att bilen är borta. Den tog ju jag till skolan imorses för att det var så stressigt. Fick alltså gå the walk of shame tillbaka till skolan och hämta bilen, som om det inte var något konstigt alls. Förstår inte hur jag kunde glömma bilen?

Det gick bra i alla fall, sen kommer jag hem och inser att jag inte hittar min hemnyckel, har alltså tappat bort den sen igår eftermiddag då jag senast använde den. Orkar inte med mig själv. Hittade den nu ikväll, den låg där den skulle, i plånboken, men i fel fack. Heja mig! När barnen var i skolan ville jag bara släppa tankarna, så jag försökte slutföra min scrapbook, det är så himla relaxing att sitta där och pyssla. Nu är allting i den, ska bara fixa med all text (det är just nu i blyerts för hade inte svart sharpie när jag skrev, så nu ska jag fylla i/skriva om allting). Sen är den helt klar, då är det dags att påbörja nästa, som ska innehålla allting från juli och framåt. 

Var en snabbis på skolan mitt på dagen för att titta på en liten miniparad i förskolebarnens utklädnader för deras halloween party, sen gick jag hem igen och skypea med mamma. På eftermiddagen var det upphämtning på skolan för lillen som gällde, sen lekte vi på skolgården en timma medan stora tjejen hade after school club. Träffade Lara på skolgården så vi kunde prata lite innan hon behövde sticka på simning med sitt värdbarn, det är alltid lika nice att prata med henne. 

När stortjejen var färdig i skolan gick vi hem och begav oss sedan till pianolektion. Efter den åkte vi till panda express och käkade middag. Det var supermysigt och vi hade tjejsnack och sånt. Älskar mina värdbarn så, de är så gulliga och tacksamma och har så roliga saker att säga. Mitt humör ändrades genast och jag blev mycket gladare. 
När vi var färdigkäkade åkte vi hem och barnen duschade/badade, sedan var det tv-time och också dags för sängen att bli en spontan skönhetsstudio. Både tår och fingernaglar blev tillfixade och jag fick mycket beröm, var tydligen grym på att måla nagellack. Efter det var klockan mycket och det var läggdags, så efter lite pussar och kramar och I love you utbyten så släcktes lampan och barnen somnade så gott. Jag gick ner och packade upp skolväskor och annat, sen upp igen för att vika all tvätt. Nu är allt det klart och jag har egentligen slutat men mina värdpäron är inte hemma än, inte för att det gör någonting då barnen ändå sover och jag kan göra det också om jag vill. 
 
Puss
meh.blo.gg

Vad fint att du har så bra familj du jobbar hos.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress