Yom kippur, no school!
Idag har barnen varit lediga från skolan, men vi har haft fullt upp i alla fall. Allra först imorses hade vi piano lektion, efter det lämnade vi lilltjejen på dans. Jag och min stora tjej åkte hem och skrev tack-kort för hennes födelsedagspresenter. Vi hämtade så småningom lillen på dansen och begav oss till Panera där vi käkade lunch ihop med några av barens vänner.


Vi åkte sedan och köpte kort, för vi hade en särskild uppgift att skriva brev till några barnen saknar. Det har regnat hela dagen idag, fram och tillbaka. Så himla tråkigt, men ändå okej för jag har ju spenderat största delen av dagen inomhus. 

Vi åkte också till bibblan, där hängde vi i några timmar och lekte, målade, läste och spelade spel. Postade sedan breven på hemvägen och hann typ bara hem och vända innan jag åkte och lämnade barnen på playdate och nu är jag off för dagen. 

Snart ska jag äta middag och ikväll ska jag till gymmet med Sanna och Lisen igen. Onsdagsyoga blir förhoppningsvis vår grej. På bibblan har de denna fina utställning, det är som en stor talva med massa små bilder som tillsammans blir en jättefin helhet. Man kan snurra på bilderna och det finns tre olika sidor för att se saker personerna på bilden har sagt. En så himla rolig idé. 
Såg den här idag. Så himla fint. Varje gång jag är där ser jag något nytt, det är svårt att fokusera på allt på samma gång så man kan inte ta in allting på ett enda tillfälle. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress