Frida in Wilmettan
HEJ gänget! Ännu en fantastiskt helg har passerat och nu är det bara tre helger kvar, sen helgen därpå kommer jag vara ute och roadtrippa någonstans i usa. Lite sjukt att det är så nära, men det ska vi inte prata om nu, utan istället ska vi titta på min helg. 


I fredags kom denna goding till mig, mina kära Frida! Vi skulle ut och käka med mitt northshore-gäng, men min värdmamma jobbade över några timmar = jag gjorde detsamma = vi missade middagen. Min värdmamma var väldigt tacksam dock att jag kunde jobba så det var ändå ok, även om det är tråkigt att missa häng med fina tjejer!

I lördags började jag jobba 9, men behövde bara jobba en timma typ. Så Frida och jag körde min lilla till hennes fotbollsmatch, kollade nästan hela den men sen stack vi när min värdmamma kom dit. Vi åkte och kollade shoppingutbudet, Frida hittade lite saker men jag höll hårt i mina pengar. 

Vi åkte därefter ner till sjön för att kolla läget. Det var så himla fint, men blåsigt och kallt tyvärr. 

Vi hängde där lite dock, Frida kastade saker i sjön och jag skrev i sanden. 

Felle <3 Sweden. (om några/många(?) veckor är jag i dig igen, kära sverige!!!)

Sen skrattade Frida så mycket för att jag är världens roligaste människa, såklart. Givetvis, vad annars. Vi åkte i alla fall hem och käkade lunch, sen började jag jobba igen så vi busade lite med barnen. Sen var Frida tvungen att sticka hemåt igen, så jag passade på att tvinga henne fota mig och mina barn innan dess men sen kramades vi hejdå!

När Frida åkt så tog jag med barnen på äventyr, för min värdmamma satt i sitt hemmakontor och jobbade och behövde få jobba ostört ett tag. Först åkte vi till vårt älskade Homers och käkade glass. Så himla god. 

Därefter tog jag dem till någon park, (vilket tydligen var en hundpark men den var fin ändå) där jag lät dem blåsa såpbubblor med sina stora bubblor de fått av påskharen. Jag försökte hitta på alla möjliga saker att göra för att hålla oss utanför huset. Fotade dem i olika locations, men tillslut blev de såklart kalla pga vinden. 
Vi avslutade det hela med ett stopp i deras favoritlektplats, där fanns de såhär fina träd. När jag blev trött och ville hem så var de såklart inte kalla längre och ville verkligen inte åka hem, men tillslut gjorde vi det i alla fall. Väl hemma så gick jag upp till mitt rum för var plötsligt jättetrött, så somnade redan vid 10? Vilket var konstigt men skönt och bra för imorses skulle jag ändå upp ganska tidigt pga vi skulle på äventyr downtown. De berättar jag mer om i ett annat inlägg. 
 
PUSS
Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så härliga bilder, lät som en fin dag :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress