Go cubs go
Hejhejhej! I söndags hade jag en så bra dag, så let's prata lite om den! Jag började dagen med att åka med min värdfamilj till Lake View, där barnens ena kusin bor. Där hade vi påskbrunch, så det var mysigt, men jag var tvungen att sticka ganska snabbt för jag skulle ut på äventyr med mina vänner! 


Jag promenerade bort till Wrigly Field för att möta upp gänget, för vi skulle nämligen på baseball game! Cubs mötte Pittsburgh och jag blev positivt överraskad, tyckte det var SÅ roligt! Lärde ju mig reglerna precis förra året under World Series, så behövde få dem upprepade för mig lite snabbt men sen föll delarna på plats och det var så kul att se en match live. 

Gänget! Lisen, Sanna, jag, Olivia, Frida och Nellie. Tyvärr kunde vi inte sitta ihop hela matchen, men åtminstone den sista delen, så det var ju bra! Vi satt bokstavligt talat allra högst upp, jag var fett nöjd med våra platser för man såg planen väldigt tydligt och dessutom satt vi inte i solen vilket jag tror hade varit jobbigt i tre timmar, haha. 

Efter matchen krigade vi oss till Addison L-stationen, det var extremt mycket folk som skulle ta sig ut, så det var lite kaos, men det löste sig. Vi tog tåget tillbaka till Evanston för att käka middag!

Jag åt denna pizza på Blaze, alltså vet inte om det var för att jag var så hungrig eller om den faktiskt var så god men jag har inte kunnat sluta tänka på den sen dess? Det var så himla gott. Var också så mysigt att kunna sitta ute och äta, äntligen är våren här!

När vi käkat upp pizzan gick vi vidare för att äta glass. Det var också himla gott och man blir ju taggad på att glass säsongen äntligen är här. 

Jag käkade min äppelpaj glass som jag tänkt på sen sist jag åt den, väldigt god alltså. 

Sen satt vi där i några timmar typ tror jag?? Vi bara pratade på om livet och allt sånt där, fint att ha bra vänner att göra det med. Det är så härligt på helgerna när man hänger med sina vänner och liksom har TID, man behöver inte stressa iväg till något annat eller skynda sig, man kan bara slappna av och hänga. 
Men tillslut började det skymma och vi var trötta efter en lång dag, så Frida skjutsade hem oss alla (tack snälla!!!!) Jag somnade snabbt&lätt på kvällen, hade verkligen haft en bra dag. När allting är så enkelt och skönt och roligt som i söndags så blir jag ledsen att jag inte ska stanna längre - kommer vara så tråkigt att inte kunna spendera sommaren med mina fina vänner här. Men samtidigt så vet jag ju att jag vill hem och träffa alla jag saknar så och jag vet att min sommar kommer bli underbar ändå, även om det troligtvis inte kommer bli lika varmt som här i Chicago. 
 
PUSS 
steffanie

Är matcherna så långa??? Galet! Verkar vara komplicerade regler också, bra att du lyckats lära dig dem!

Svar: Ja, det är helt galet långa matcher! Reglerna är, som allt annat - enkelt när man väl förstår och då blir det hela mycket roligare också! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress