Happy Easter!
GLAD PÅSK!!! 
Här i Chicago har vi haft en helt underbar dag, solen har lyst och det har varit så varmt som 28 grader! Förstår mig inte på det här vädret, men det är väldigt skönt när det är extra varmt. Vi hade min värdpappas släkt över på lunch, sedan hängde vi alla bara i vår backyard och hade det mysigt hela långa dagen. 


Barnen hade ett eget litet picnic bord!

Jag gav barnen målarböckerna som min familj hemifrån hade skickat till dem, sen gömde jag även detta påskägget som också det kom från mamma, pappa och mika! 
Alltså svenskt godis är livet, tänka sig att jag snart kommer ha obegränsad tillgång till detta goda. 

Efter lunchen tog vi fram allt det goda jag och barnen hade fixat under gårdagen! Barnen älskade dessa små marshmellows som skulle se ut som små bunnies!

Här är våra vackra kyckling-kladdkakemuffins. Lol på garneringen alltså. Gissa vilken jag har gjort???

Det var en fin buffé uppdukat, såg faktiskt sött och påskigt ut! 

Låt oss inte glömma dessa - mina käraste chokladbollar. Alltså det var SÅ gott!!! 

Senare på eftermiddagen så skulle vi ha äggjakt, alltså fyllde vi dessa plastägg med lite olika små godisar. Barnen och deras kusiner fick varsin färg på äggen som de sedan skulle hitta. 

När barnen väl fick springa ut och leta efter sina ägg så var de så excited! Alltså glädjen när de hittade sina ägg. 

Tyckte detta va ett bra gömställe. 

Och detta också!

Alltså så söta var barnen när de letade.

Efter äggjakten var det paus och lite eftermiddagssnack, sånna här veggie trays är så typical american! 

När klockan passerat 5 så åkte våra gäster hem. När vi städat i ordning allting i trädgården så satte vi igång med projektet att färga ägg!

Det såg faktiskt väldigt häftigt ut. Barnen hade roligt, and so did I. 
Men sen blev jag astrött. Ville bara lägga mig och sova mellan 5-8, blev så himla trött efter dagen, men nu när klockan närmar sig 9 och jag fortfarande är vaken så börjar jag bli lite piggare i alla fall. Skulle egentligen åka till Sanna och hänga, men jag valde att stanna hemma istället för var som sagt så himla trött och dessutom har jag fullspäckat schema för morgondagen - jag är så taggad!
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress