Saturday in the city
Hej vänner! 
Äntligen är april här, det är på tiden och denna månad är mycket välkommen in i mitt liv. Hela mars var jag ju sjuk typ så det var väl lagom kul. Let's prata om helgen. 


I fredagskväll efter jag slutat jobba blev jag upphämtad av Nellie och vi åkte till Sanna för en myskväll. Det var verkligen en så himla bra kväll! Vi käkade thaimat och pratade om allt och inget. Tycker om de tjejerna så jättemycket alltså. Jag sov hos Sanna vilket var nice och sen på lördagen kom Nellie tillbaka och vi åkte alla in till vår kära favoritstad. 

Vi tog L:et med en del läskiga människor, så vi var glada när vi äntligen var framme och kunde kliva ut på Wicker Parks gator. Där möttes vi av kramar från våra bästa godingar Frida och Malvina. Vi gick och käkade froyo och fortsatte snacka om livet. 

Det var mycket trevligt. Vi hängde sedan runt en del i området för det är så mysigt och nice, men slutligen så tog vi oss till Fridas bil (amen för bil) och åkte ner mot sjön och Lincoln park. 

Där gick vi ner till en bra skylinespot, men tyvärr var vädret SÅ HIMLA DÅLIGT helt plöstligt. Det gick från blå himmel och sol till moln. I alla fall, här lekte vi runt lite och tog massa konstiga bilder (kommer i ett annat inlägg). Här är jag och fina Nellie, så glad att jag träffat henne här!

Sanna kollar skyline! Sanna har varit min räddare denna veckan, vi har hängt så mycket pga påsklov och det har varit så mysigt. Käkade middag med henne typ varje dag förra veckan + att jag flyttade in hos henne i helgen. 

Alltsåååå hur fina får man va???? Dör lite.

Vi gick sedan ner mer och mer mot sjön, men det blev stopp lite överallt av oklara anledningar.

Tre bra. 

Fyra bra. 

Vi stannade och väntade på vår allas egna Lisa som tillslut joinade hänget. Här är jag och Frida i väntan. Så bra tjej det där alltså. Tänk att jag känt henne forever och sånt. Blir ju emotionell. 

Slutligen gick vi över bron och ner till stranden, samtidigt som det började skymma. Efter vi tagit några bilder i mörkret sa vi slutligen hejdå hejdå och jag, Nellie och Sanna åkte hem till henne för mer mys. Åt middag ihop och bara umgicks. Så skönt att bara hänga. Är så glad att jag har så fina vänner härborta att göra det med. När kvällen blev midnatt så körde vi hem Nellie, för att sedan ta oss till flygplatsen och hämta Lisen som varit en vecka i Florida. Tillslut kom hon, men sen fick vi vänta desto längre på hennes väska. Äntligen var trion komplett igen. Vi åkte hem och hade party party i bilen, vi lämnade av Lisen och sen åkte vi hem och städade hos Sanna mitt i natten innan vi gick och la oss. I söndags så hade vi en chill morgon och sen åkte vi till Northbrook court med Lisen och Nellie, vi käkade en långlunch på Corner Bakery och sen behövde Nellie åka hem och jobba, medan vi andra gick på bio. Vi såg the zookeepers wife och alltså den var SÅ BRA. Alla borde se den!!! Åkte sedan hem och myste lite med värdbarnen innan det var dags för natten. 
 
PUSS
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress