SOMMAR
Hej, augusti är redan här och jag förstår inte riktigt vad som händer. Snart var det två månader sedan jag lämnade USA och jag har ännu nog inte insett det helt på allvar? Sommaren har gett mig massor av kvalitetstid med min familj, häng med fina vänner och massa småäventyr, men inte mycket tid att reflektera. Men hallå, nu har jag lite nyheter att dela med mig av. 
 
Jag har, först och främst kommit in på universitetet i höst = alla planer bara ändrades med en gång. Jag har valt att tacka ja och därför kommer Göteborg bli min pluggstad och förhoppningsvis även platsen där jag bor så småningom. Jag blev oväntat glad och taggad när jag fick ett positivt besked från antagning.se, så jag bestämde mig med en gång att enda rätta var att prova på utbildningen och så får vi se hur det känns. Alltså ska jag plugga till grundskolelärare för årskurs F-3 och jag hoppas&tror att det är perfekt för mig. 
 
Jag har fått extrajobb i en mataffär där jag bor, så nu har jag gjort en jobbvecka där jag försökt lära mig så mycket som möjligt. Det finns fortfarande mycket att lära såklart, men det kommer bli lättare för varje gång. Det känns som ett kul & bra jobb, alla kollegor jag träffade var snälla och hjälpsamma så det kommer nog bli bra det här. Dessutom är jag inskriven i vikariebanken = jag kommer troligtvis få jobba lite på dagis också när de kan behövas och jag har tid. 
 
Sen vill jag såklart berätta om alla fina grejer jag hittat på i sommar, det har liksom varit maxad på alla sätt och jag har älskat det samtidigt som jag i små stunder längtat efter lite down time där jag bara kan ta det lugnt och ägna mig åt ingenting. Troligtvis kommer augusti erbjuda just detta, beroende på hur mycket jobb jag får. På lördag åker jag hem från semestern och det ska faktiskt bli skönt att bo in mig i mitt lilla rum hemma i Olsfors igen. 
 
PUSS
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress