New week
Hej! Ännu en helg är över, men jag är faktiskt ovanligt glad för att vara måndag. Detta beror troligtvis på att jag var på gymmet imorses och hade ett ganska långt samtal med mamma efter det medans jag åt lunch. Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit göra massor av bra saker. Men dags att titta lite på helgen som passerat. 


I fredagskväll så hängde jag och Lisen hemma hos Sanna medan hon jobbade, vi såg på film och bara pratade. Bra kväll som alltid! I lördags blev jag upphämtad av dem igen för att åka och käka lunch tillsammans med våra tyskar, Gina och Lara. Det var så trevligt, vi satt och pratade i flera timmar. Efter lunchen åkte vi en snabbis till Evanston och kikade på Urban Outfitters och World Market. På kvällen var det dags för oss alla att jobba, min stora tjej hade dansträning så jag var ensam med min lilla. Vi badade, lekte och busade massor, hade ärligt talat så himla roligt. Vi avslutade med lite tv-tittande innan vi åkte och hämta storasyster, sedan var det läggdags, till och med past their bedtime. När barnen sov passade jag på att kolla på en dokumentär på netflix, grät som bara den. 

I söndags, alltså igår, tog jag det hur lugnt som helst. Bara chillade, gick en promenad, duschade, städade i ordning rummet, läste. Frammåt kvällen så åkte jag och hämtade Sanna och Lisen och vi åkte och käkade thai mat i Evanston. Var mycket gott!!! 

När maten var intagen åkte vi till tj maxx där Sanna lyckades få en massa bra fynd och sedan drog vi en runda till Target. Jag höll hårt i pengarna och köpte bara några pennor som jag velat ha länge, go me! Sen maxade vi musiken och fulsjöng hela vägen hem. Bästa grejen! 

Och det var väl typ min helg. Väldigt lugn, men väldigt skön. Ny vecka har som sagt nyss börjat, jag jobbar onsdag och lördagskväll, har skola på torsdag och resten av tiden hoppas jag att jag kan hitta på något kul. Det blir nog en bra vecka, är väldigt glad att det blir ny månad imorgon, mars är väldigt välkommen. Förhoppningsvis så kanske det blir vår på riktigt under denna månaden? Så tur har vi nog inte, men man kan ju alltid hoppas att mars är extra fin. 
 
PUSS
 
Warm days
Hej vänner! 
Vädret här i Chicago fortsätter att leverera, så idag har jag till och med gått omkring i bara t-shirt. Galet. Men oroa er inte, allt blir som vanligt på lördag igen, de snackas om en snöstorm på fredagsnatten.


I alla fall, igår skulle jag mött Sanna och Lisen på gymmet efter att jag släppt barnen på skolan, men hela morgonen gick jag omkring och var superyr. Det var väldigt lustigt och ganska obehagligt, allting snurrade ganska ordentligt. Därför bestämde jag mig för att skippa gymmet och istället gå på en promenad och få frisk luft. Det var ett bra val. Jag passade på att prata med moster samtidigt, det var mycket mysigt och ett bra sällskap på min promenad. Btw, när jag var ute och körde igår så fick jag stå och vänta i ett par minuter för att jag hade värsta cykelgruppen framför mig som blockerade hela bilen.... Efter jobbet var det skola som sagt, lektionen gick bra men kändes aningen seg emellanåt. Har ny lektion imorgon så det blir svårt att hinna med läxan. 

Idag har det varit ännu varmare och dessutom soligt ute! Därför valde vi att ha en picnic i parken istället för att gå till Panera för lunch idag efter min lilla tjejs dansklass. Vi är ju ett gäng barn och mammor + mig som alltid äter lunch ihop på onsdagar. Jag har haft många småpauser idag, har bland annat hunnit hem till Sanna och sett sista avsnittet på vår serie som vi har varit besatta av den senaste tiden. Lite sad att det är över, men ändå skönt. Nu är jag fri! Tänkte försöka komma in i en läsperiod istället för att börja på en ny tv-serie. Jag ska strax hämta barnen på deras playdates och sen ska jag jobba till läggdags. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och duscha och göra ansiktsmask och sånt. Kan förhoppningsvis somna i tid och vakna utvilad imorgon. 
 
PUSS
 
Last week
Jag har faktiskt lyckats göra en del grejer som jag skrev på den där listan förra veckan. Mår lite bättre. Var till exempel på biblioteket en stund idag efter jobbet, gick runt där bland hyllorna av böcker och fick massor av inspo. Var fint! Tänkte berätta lite vad jag gjorde förra veckan. 


Typiskt liv för en lillsyrra. Jag och min lilla goding har spenderat mycket tid med att vänta på storasyrran. Förra veckan var det till exempel simträning, så då passade vi på att läsa lite. 

Och spela bamse-yatzy. Bästa grejen att spela spel sådär. Fungerar överallt. 

Liten söt selfie på mig och Lisa från i helgen. Känns SÅ bra att vi kommit en bra bit in nu på vår planering. 

Fick detta söta kort av mamma och pappa i veckan. Blev så nostalgisk, saknar Lufsen och Stig så mycket. Även om de inte finns här på vår jord längre så kommer de alltid, alltid vara nära mig i mitt hjärta. 

Igår efter min stora tjejs simtävling så åkte vi och kollade på collage-basket, det var riktigt roligt och Northweastern vann. Go wildcats!!! 
 
Idag är det presidents day här i USA så barnen hade ingen skola = har varit med barnen hela dagen, förutom nr jag släppte dem på en basketträning i förmiddags. Jag har haft konstant huvudvärk idag, men fick som tur va sluta tidigare så min värdmamma oväntat kom hem typ två timmar innan jag var off. Denna vecka har jag skola både tisdag och torsdags kväll, så det känns väl sådär. Dessutom jobbar jag både onsdag och lördagkväll, så det är fullt upp. Ska förhoppningsvis kunna pricka in lite promenader och skype-samtal med folk hemifrån. Vore fint. Det var allt för mig, I guess. 
 
PUSS